Lola's Box

Am intrat în ultima decadă a acestei toamne, dar, înainte de a trage cortina, cred că este timpul să mai aruncăm o privire prin colecţia toamnă-iarnă de la Yves Rocher. Şi sunt câteva chestii de-a dreptul atractive şi interesante.

Vrei un gomaj pentru îngrijirea pielii sau o cremă de hidratare (foarte utilă în sezonul rece)? Sau poate un ser pentru reparare şi împotriva poluării ori o gamă cu aromă de portocale şi scorţişoară? Sau, de ce nu, o apă de parfum? Sunt multe şi parcă fiecare produs îţi face cu ochiul pentru a-l testa. Aşadar, să vedem ce ne oferă colecţia toamnă-iarnă…

Accord Chic Secrets d’Essences

Yves Rocher Secrets d'Essences Accord Chic

Un parfum oriental floral, cu note condimentate, deopotrivă sofisticat şi misterios, ce dezvăluie o feminitate îndrăzneaţă, elegantă şi unică. Extractele de trandafir şi elemi îşi dezvăluie notele condimentate şi învăluie cu strălucire eleganţa florală a irisului. Contrastul şi profunzimea se datorează notelor onctuoase de benzoin şi de esenţa misterioasă a tămâii. Preţ: 195 lei (50 ml).

Colecţia de Crăciun cu aromă de portocale şi scorţişoară

Yves Rocher colecţie Crăciun portocală & scorţişoarăPentru mine, aroma de portocale şi scorţişoară este cea pe care o asociez cel mai mult cu sărbătorea Crăciunului. Dacă nu simt acest parfum prin casă, parcă nu pot veni Moşu’… Aşa că, pentru această iarnă mă lansez din nou într-o experienţă senzorială cu notele citrice ale portocalelor şi aroma exotică a scorţişoarei. Gama din colecţia toamnă-iarnă este compusă din:

 • gel de duş parfumat – 17,9 lei (200 ml);
 • săpun-gel de mâini – 13,9 lei (190 ml);
 • balsam nutritiv pentru buze – 13,9 lei (4,8 g);
 • cremă pentru mâini – 13,9 lei (75 ml);
 • lapte parfumat pentru corp – 17,9 lei (200 ml) / 27,9 lei (390 ml);
 • apă de toaletă – 45 lei (100 ml);
 • gel de duş gomat – 17,9 lei (200 ml).

Pudră exfoliantă pentru prepararea gomajului

Yves Rocher Scrub To Mix & gel de curăţare

Pentru cele care sunt fane ale gomajului, colecţia toamnă-iarnă de la Yves Rocher ne aduce un produs superinteresant. Pudra exfoliantă pentru prepararea gomajului cuprinde şapte ingrediente 100% naturale: argilă verde, muşeţel, caisă, pudră de Baikal, zahăr brun-roşcat, piatră ponce şi celuloză. În asociere cu gelul de curăţare, pudra se transformă într-un gomaj senzorial, ce poate fi pregătit în doza potrivită fiecărui tip de ten. Preţuri: pudră exfoliantă – 41 lei (35 g), gel purificator/revigorant/nutritiv – 29 lei (125 ml).

Gamă pentru îngrijirea mâinilor

Yves Rocher gamă pentru îngrijirea mâinilorOdată cu sezonul rece, mâinile sunt primele care au de suferit din cauza temperaturilor scăzute. Pielea se usucă, astfel că are nevoie de o atenţie sporită. Vedetă în colecţia toamnă-iarnă este arnica bio, o plantă recunoscută pentru proprietăţile sale protectoare împotriva agresiunilor externe. Astfel, extractul de arnică este asociat cu tot ce este mai bun din activii vegetali: glicerină vegetală pentru hidratare, ulei de susan pentru nutriţie, unt de karité pentru reparare.

 • Cremă pentru hidratarea intensă a mâinilor – 16 lei (75 ml)
 • Cremă pentru înfrumuseţarea mâinilor şi a unghiilor – 22 lei (75 ml)
 • Cremă ultranutritivă pentru mâini – 23 lei (75 ml)
 • Ulei exfoliant pentru mâini – 23 lei (75 ml)
 • Balsam pentru mâini împotriva frigului – 35 lei (50 ml)

Ser elixir cu dublă acţiune pentru tinereţea tenului

Yves Rocher Ser elixir cu dublă acţiuneAsimilabil în mod natural de către piele, extractul superconcentrat de Aphloia luptă împotriva factorilor ce accelerează îmbătrânirea (poluare, raze UV, stres, oboseală) printr-o dublă acţiune. Extractul stimulează sistemele de reparare şi protecţie antipoluare ale pielii. Serul elixir reprezintă fuziunea perfectă dintre eficacitate şi senzorialitate: un ser extrem de concentrat, cu o textură de nouă generaţie. Câteva picături, prelevate cu ajutorul pipetei, se aplică pe ten – dimineaţa şi seara pe piele perfect demachiată – şi se masează uşor de la interiorul către exteriorul feţei. Preţ: 85 lei (50 ml).

Ce spuneţi, cum vi se pare colecţia toamnă-iarnă de la Yves Rocher?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Yves Rocher, colecţia toamnă-iarnă 2016

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.