Lola's Box

Stilul de viaţă sănătos, care să includă şi ore de mişcare, se învaţă din primii ani de viaţă. Trebuie depinsă o alimentaţie corectă, o stimulare mentală şi eliminarea tensiunilor prin diverse modalităţi de relaxare. Pentru copiii de diferite vârste, World Class România a pregătit programul World Class Kids.

Nu puţini sunt părinţii care-şi pun întrebarea “cum îl conving pe cel mic să facă mişcare?”. Însă, pe lângă deprinderea acestui stil de viaţă, la fel de importantă este şi modalitatea prin care juniorul înţelegere că acest obicei trebuie şi păstrat, astfel încât practicarea unei forme de mişcare să fie prezentă în programul lui ca şi spălatul pe dinţi.

World Class Kids

Şi pentru că sportul reîncepe să intre şi în programul de viaţă al părinţilor, World Class România – lider de piaţă în industria de wellness autohtonă – a lansat programul World Class Kids, care include activităţi speciale pentru fiecare categorie de vârstă. Varietatea de discipline – Karate, Wushu, Gym Kids, dar şi antrenamente precum Les Mills BORN TO MOVE – modelează corpul şi mintea micilor sportivi. Prin mişcare aceştia se pregătesc să fie agili, puternici, flexibili, să se coordoneze şi să fie rapizi, dar şi să aibă încredere în forţele proprii, în capacităţile lor fizice şi psihice.

World Class Kids, bazat pe un concept recunoscut la nivel mondial, contribuie activ la personalitatea adultului în devenire, pasionat de fitness şi conştient de beneficiile sportului pentru o viaţă sănătoasă. Clasele incluse în program sunt recomandate pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 12 ani. “Credem în puterea sportului de a inspira tinerii să fie mai activi, mai veseli, iar practicarea timpurie a acestuia încurajează încrederea în sine, oferă experienţa de muncă în echipă, momente de neuitat şi dezvoltă diverse abilităţi”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class România şi Serbia.

World Class Kids

Redeschis de curând, World Class Atlantis oferă clienţilor disciplinele din programul World Class Kids. Programul destinat copiilor poate fi accesat în cluburile World Class Atlantis şi World Class Titan (ambele din Bucureşti), World Class Iulius Cluj şi World Class Iulius Timişoara.

Cât este de util programul pentru copii? “Piticul” meu a fost cea mai elocventă dovadă că sportul practicat într-un cadru organizat te mobilizează. Dacă la şcoală, la educaţie fizică, este campion la “aruncatul cu privirea”, la World Class Kids mi-a fost greu să-l conving să mai facă şi câte o pauză. Iar când a ajuns acasă, după 15 minute de pauză, ne-a spus că mai “vrea la sală”.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.