Lola's Box

Cum ar fi dacă… Fie şi pentru o zi ai intra în rolul lui Alice şi să călătoreşti în Ţara Minunilor. Cum ar fi dacă… Ai trăi o asemenea experienţă senzorială datorită unui parfum. S-ar putea ca magia să devină realitate dacă te întâlneşti cu I Wonder, cel mai nou parfum de la Pick N Dazzle.

Încă din copilărie avem fantezii pe care le ţinem închise în locurile noastre secrete. Din când în când le mai descoperim pentru a vedea în ce măsură le putem transforma în realitate. Şi mereu ne întrebăm “cum ar fi dacă”… Dacă nu avem suficient curaj pentru a ne transforma fanteziile în realitate, rămânem doar cu… fantezia. Nu ţine decât de noi să o eliberăm şi să ne bucurăm de magie.

I Wonder

Şi totuşi, uneori nu ai nevoie decât de o poţiune – nu de orice fel, ci una magică – pentru ca tu să poţi zbura pe un tărâm al poveştilor. Acum, în rolul poţiunii este I Wonder, un parfum new entry în beauty boxurile Pick N Dazzle. Iar moleculele sale parfumate induc o stare de beatitudine şi te poţi visa zână, prinţesă, fluture, Alice sau Wonderwoman.

Uşile poveştii I Wonder se deschis cu o combinaţie magnifică de romantism oriental şi vanilie. Odată ce baţi la poartă tărâmului nepereche, plonjezi într-un ocean de ananas, lămâie, anason stelat şi flori de crin. Este fascinant cum se pot întrepătrunde două arome contrastante precum dulceaţa ananasului şi astringenţa lămâii. Fight fire with fire! O boare volatilă şi totuşi revigorantă prin care imaginaţia ta prinde viaţă. Acelaşi antagonism dulce-acrişor se repetă datorită aromei romantice a florilor de crin, peste care vin notele de anason stelat. Un cvartet de arome care te poartă în Neverland.

I Wonder

După toată această aventură cu caruselul senzorial, călătoria în Ţara Minunilor ne poartă într-o grădină florală mistică. Descoperim eleganţa aromată propusă de trandafir, iasomie, migdale şi lemn dulce. Datorită aromei tropicale a iasomiei şi celei dulci a trandafirului, I Wonder este pasionant, puternic şi fin. În completare a notelor de mijloc ale parfumului, migdala şi lemnul dulce continuă leitmotivul dulce-amar al acestei enigme.

Asemenea călătoriei pe care Alice o face prin Ţara Minunilor, aventura noastră se continuă cu un cocktail de boabe de tonka, helitrop şi vanilie. Misterios şi intoxicant, dar într-o manieră plăcută, I Wonder rămâne alături de tine, astfel că aproape vei uita când l-ai aplicat. Misterul se datorează aromelor multiple de boabe de tonka şi heliotrop. în timp ce notele de cireaşă dulce, scorţişoară şi migdale amintesc de o noapte de vară fierbinte şi aromată.

I Wonder

Orice călătorie prin lumea fantastică a poveştilor are şi un final. Dar, când îţi doreşti să fii din nou precum Alice, Cenuşăreasa sau Albă ca Zăpada, nu trebuie decât să porţi I Wonder. Însă atenţie când orologiul bate de miezul nopţii!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.