Lola's Box

“Tot mai multe femei merg la salon pentru a adopta stilul Ombré. Este noul mod de a colora părul în şuviţe, este stilul preferat de femeile care doresc să fie mereu în tendinţe. Ceea ce îl face atât de popular este uşurinţa realizării şi imposibilitatea de a greşi. Aplicarea este la fel de simplă ca perierea părului.”
Christophe Robin, colorist expert L’Oreal Paris

Bianca Balti, L'Oreal Paris Préférence Ombre
Bianca Balti, ambasador L’Oreal Paris Préférence Ombre

Au fost la modă, au trecut în plan secund şi iarăşi au revenit la modă. Şuviţele reprezintă una din cele mai simple coafuri prin care poţi ieşi din anonimat, poţi opta pentru un look spectaculos. Până acum, cine îşi dorea şuviţe trebuia să treacă pragul unui beauty salon pentru că respectiva coafură nu era simplu de realizat. Până acum…

Stilul Ombré este un mod nou şi uşor de a colora în şuviţe, decolorând doar lungimea părului şi vârfurile. Acesta creează un efect în degradé luminos, iar stilul a fost adoptat de mai multe vedete atât la nivel internaţional, cât şi local. Acum, în premieră, acest look special ni-l putem crea şi singure. Préférence combină – într-un kit exclusiv Ombré – o tehnologie decolorantă pe bază de cremă cu complex de extrastrălucire, care oferă efect decolorant optim şi un păr mătăsos, strălucitor.

L'Oreal Paris Préférence Ombre 1
L’Oreal Paris Préférence Ombre 1

Ombré 1. “Tunsorile în trepte intensifică efectul degradeului Ombré. Oferă volum şi definire pentru un stil mereu în tendinţe.”

L'Oreal Paris Préférence Ombre 2
L’Oreal Paris Préférence Ombre 2

Ombré 2. “Puneţi în valoare stilul Ombré cu diferite coafuri. Arată spectaculos pe părul ondulat sau coafat cu mult volum.”

L'Oreal Paris Préférence Ombre 102
L’Oreal Paris Préférence Ombre 102

Ombré 102. “Degradeul Ombré face ca tunsorile să devină mai îndrăzneţe. Pentru părul lung, se recomandă începerea degradeului de la nivelul bărbiei.”

Peria L'Oreal Paris Expert
Peria L’Oreal Paris Expert

Pe lângă noile vopsele Wild Ombrés, L’Oreal Paris ne propune şi peria Expert. Aceasta ne permite obţinerea unui rezultat personalizat care nu va lăsa o linie de demarcaţie clară între culoarea părului şi vârfuri. Prin folosirea periei, lungimea părului nu mai este un impediment, iar aplicarea va începe întotdeauna din punctul aflat între ureche şi bărbie, coborându-se spre vârfuri.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Wild Ombrés cu L’Oreal Paris

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.