Lola's Box

Ce principii stau la baza sănătăţii şi a frumuseţii? Ce soluţii sunt cele mai potrivite pentru o sănătate mai bună sau pentru uşurarea activităţilor casnice? Pentru toate acestea, Zepter International a lansat platforma WAW – We All Well, acolo unde putem găsi idei de eficientizare şi simplificare a vieţii. Mai ales că timpul devine tot mai multe resursa cea mai preţioasă.

Dobândirea unui stil de viaţă sănătos se transformă, tot mai mult, într-un stil de viaţă. Când vorbim de sănătate, wellness şi lifestyle, Zepter International este sinonim, de peste trei decenii, cu dezvoltarea şi inovaţia. “Atunci când Philip Zepter a fondat compania şi a adoptat un stil de viaţă sănătos, oamenii abia începeau să conştientizeze importanţa unei diete sănătoase, efectele negative ale poluării sau cât de important este să avem o stare de bine. Astăzi, putem spune despre Zepter că este brandul care ne învaţă să trăim altfel, de mai bine de 30 de ani.” – Ramona Oprea, director general Zepter International România.

Gătitul sănătos cu Zepter

Când adoptăm un stil de viaţă sănătos, primul capitol la care trebui să facem schimbări este alimentaţia. Gătitul în vasele Zepter trebuie să respecte câteva principii şi reguli care odată înţelese se vor transforma într-un stil de viață permanent. Una dintre cele mai importante reguli ale filosofiei este faptul că alimentele gătite în vasele Masterpiece nu au nevoie de adaos de sare, apă sau ulei. Odată adoptat acest concept, gătitul devine mai simplu ca niciodată.

“Ca private chef al fondatorului companiei, în ultimii trei ani am reuşit să învăţ şi să aplic în întreaga mea activitate principiile care stau la baza filosofiei. Nimic nu este mai uşor, mai sănătos şi mai rapid decât gătitul în vasele Zepter! Odată gustat un preparat gătit cu aceste vase, oricine îşi va dori să transforme această experiență într-un stil de viaţă de zi cu zi.” – Petra Geric, private chef Zepter International.

Jumătate din nevoile unei bucătării cu un singur vas

Cu un singur vas se pot realiza peste jumătate din nevoile unei bucătării. Şi nici nu va mai fi nevoie de alte vase pentru a găti timp în următorii… 20-30 de ani. Pare incredibil, nu? Principalul material din compoziţia vaselor este aliajul metalic 316L, un material ecologic, hipoalergenic, indestructibil fizic şi chimic. Este utilizat şi pentru crearea de dispozitive şi proteze medicale, bijuterii, piese marine şi piese auto de rezistenţă ridicată.

Şi pentru că eu sunt abia la început în aventura mea cu Zepter, nu ezitaţi să-mi împărtăşiţi experienţele voastre în domeniu. Pentru că, nu-i aşa? 🙂 , sharing is caring.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.