Lola's Box

Când vine vorba de pasiunile unei femei, sigur se regăsesc pe listă şi bijuteriile. Cu siguranţă, nici una dintre noi nu poate spune că are suficiente inele şi brăţări. Şi pentru că îmi place să descopăr idei noi, am aruncat o privire la Watchshop.ro.

Brăţările sunt un accesoriu cu care poţi ornamenta foarte simplu orice ţinută, indiferent că vorbim de un outfit sport sau de unul elegant. Putem purta brăţări în orice situaţie, în timpul liber sau la un eveniment, în culori şi din materiale care mai de care mai diverse. Însă astăzi nu vreau să vă vorbesc despre versiunea sofisticată a acestui accesoriu, ci despre brăţările leisure.

Brăţară BNO Kombo BNO191 Brăţară BNO Kombo BNO56Chiar dacă vara a trecut, cel puţin din punct de vedere calendaristic, marea încă îşi exercită forţa de atracţie. Din acest motiv, brăţările marinăreşti încă sunt la modă şi le puteţi găsi la preţuri foarte atractive la Watchshop. Cu diferite sisteme de prindere specifice sporturilor nautice, aceste brăţări mi se par extrem de simpatice, putând fi purtate deopotrivă de femei şi de bărbaţi. Pe lângă faptul că ne aduc aminte de zilele de vară şi de mare, brăţările marinăreşti pot fi şi un simbol al legăturii serioase – un nod marinăresc este unul aproape imposibil de desfăcut.

This slideshow requires JavaScript.

Brăţările de piele sunt la fel de apreciate şi rămân la modă. Dacă eşti adepta unui stil fashion, atunci poţi opta pentru o brăţară precum cele din colecţia Rafaela Donata – cel mai mult mi-a plăcut varianta mai lungă, pe care o poţi trece de mai multe ori peste încheietura mâinii. Interesantă mi s-a părut şi o brăţară din colecţia True Rebels Fashion, cu zale din oţel inoxidabil, al căror design imită pe cel al cablurilor împletite.

Ce să alegem: un inel clasic sau unul casual?

Inel Nahla Classic 60171074Pentru că am lămurim problema brăţărilor, acum este timpul să ne uităm puţin şi la inele. Şi la acest capitol, oferta Watchshop este una consistentă şi, indiferent de preferinţele tale, vei găsi ceva care să-ţi fie pe plac. Dacă preferi un model tradiţional de inel, atunci poţi opta pentru unul din alamă, argint, argint rodiat sau oţel inoxidabil – în ceea ce priveşte pietrele cu care sunt bijuteriile decorate, vei găsi cristale Swarovski, zirconiu, marcasite sau piatră de Murano.

Mie una mi s-au părut mult mai atractive inelele casual, cele pe care le poţi purta lejer ca verighetă. Pot fi din argint, dar şi din alamă sau oţel inoxidabil, ceea ce le face să fie mult mai rezistente şi să reziste la oxidare. Din punct de vedere cromatic, inelele casual variază de la clasicul alb sau argintiu până la culori nonconformiste precum mov sau negru. Iar ca design, ceea ce am văzut la Watchshop este chiar interesant, unele fiind o combinaţie de metal cu piele, ceea ce face ca inelele să fie extrem de atractive. Cu aceste modele, sigur nu vei trece neobservată la capitolul accesorii.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.