Lola's Box

Zilele trecute am avut parte de o mare surpriză. Dis-de-dimineaţă am primit un sms de la curier că are un colet pentru mine. Am stat şi m-am gândit ce poate să fie – este adevărat că aveam de primit doua comenzi cu hăinuţe, dar era mult prea devreme să le primesc!

Când a venit curierul, surpriza a fost şi mai mare, pentru că expeditorul era Oriflame. În cutie era cel mai nou produs al lor, VolumeBuild mascara. Asta da surpriză! (le ador :)) Mulţumesc si pe aceasta cale!

Dar să nu mai lungim vorba şi haideţi să vă povestesc…

Malin Akerman & Oriflame VolumeBuild mascara “Vreau ca genele mele să fie pregătite pentru orice situaţie”

Malin Åkerman, actriţă

Rimelul VolumeBuild ne promite un volum personalizat.

* Posibilităţi nelimitate de construire a volumului
* Posibilităţi nelimitate de reaplicare
* Formula îşi menţine flexibilitatea

Într-adevăr se ţine de promisiune, la prima aplicare conferă volum şi nu se lipesc genele între ele (I hate this).

Drăcuşorul din mine nu mi-a dat pace şi, cu toate că intenţionam să mai aplic o dată la vreo două ore, în jumătate de oră am dat şi al doilea strat. Genele au căpătat acea ondulare pe care nu o obţii decât cu ondulatorul de gene şi nici nu erau încărcate excesiv.

Oriflame VolumeBuild mascaraDupă a treia aplicare – realizată la patru ore distanţă -, eu nu am remarcat vreun efect – probabil mă uitam prea des în oglindă 🙂 -, dar prietena mea, care a venit în vizită, m-a luat din uşa: “Ce eveniment ai diseară? Văd că ţi-ai pus gene false.”

Bineînţeles că m-a studiat şi pe mine, şi rimelul – din toate unghiurile 🙂 … şi uite aşa am rămas fără rimel, dar am noroc: acum este la un preţ promoţional (ofertă de lansare) – 14,99 lei.

Facebook Comments

Related Posts

6 thoughts on “VolumeBuild mascara de la Oriflame

  1. Ma bucur ca ai avut aceeasi parere ca si mine, un rimel super! Pacat ca nu am fost una din norocoasele care au primit rimelul cadou, eh asta e!.. In orice caz, felicitari pentru toate articolele, m-ai facut sa apas butonul de “follow” din prima!

    1. Bine ai venit chatee!Nu te necaji, data viitoare poate il primesti tu! 🙂
      Multumesc mult pentru aprecieri!

      Pup

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.