Lola's Box

De-a lungul timpului am încercat vitamine care m-au ajutat în diferite situaţii şi pentru probleme diverse, dar niciodată nu mă întâlnisem cu unele pentru păr. Până acum. Pentru că am bifat şi această premieră, iar rezultatele sunt excelente, aşa că să dăm drumul poveştii.

Nu cred că trebuie să vă mai spun că cele mai multe dintre blonde au o problemă cu părul. Când alegi un blond gri aşa cum am vrut eu, părul are nevoie de substanţă pentru a ieşi aşa cum îţi doreşti, iar substanţa deteriorează podoaba capilară – mai devreme sau mai târziu. Cu toate nebuniile pe le-am încercat, trebuie să recunosc că m-am trezit cu podoaba capilară uscată, fără strălucire şi, culmea, se îngrăşa foarte repede, mai ales la ceafă. Ajunsesem să mă spăl zilnic pe cap pentru că nu mă suportam eu când mă uitam în oglindă.

Am încercat tratamente, am încercat şampoane, uleiuri, balsamuri… Până am ajuns la “zeama de foarfecă” 😊 Mă rog, şi asta a fost o decizie neinspirată şi de moment, pentru că “tanti” la care m-am dus să mă tundă cred că făcuse şcoala la spaţii verzi şi era obişnuită cu tunsul ierbii.

Tocmai când eram eu în depresii din cauza celor de mai sus, primesc un mail de la HAIRCARE, dacă îmi doresc să încerc vitaminele de păr Hairfinity. Hm, mă gândesc eu… Nu are ce să îmi strice, dar, cum eu nu iau nimic după ureche, am cerut părerea medicului meu. După ce am trimis lista ingredientelor către medicul personal, răspunsul a venit aproape instantaneu: “Ai liber, conţin vitamine de care ai nevoie”.

Buuun! Au venit vitaminele, însoţite de şampon şi balsam pentru păstrarea culorii. Le-am pus pe dulap, ca să le am în vedere, şi am început să iau zilnic doua capsule – ca un pacient-model, ce sunt. 😇 Nu neg că aveam oarece speranţe în sufletul meu că situaţia se va remedia.

La începutul curei, părul meu era într-o stare deplorabilă, îmi venea să ies numai cu căciulă în cap. După o săptămână, la curăţenia cea de toate zilele, am observat că nu mai găsesc păr de-al meu pe canapea – pe colţarul meu de culoare bordo, se vede (aproape) orice. Apoi, săptămâna următoare mi-am dat seama că intervalul de timp între două spălări pe cap ajunsese şi la trei zile – v-am spus că mă spălam zilnic, da?

Asemenea unui copil care descoperă ceva nou, eram uimită că structura părului se îmbunătăţea de la o săptămână la alta, iar acum, după o lună de tratament, mă pot lăuda cu un păr normal. Ba chiar a început să se încreţească din nou, aşa cum o făcea în vremurile bune. Şi, chiar dacă am păstrat culoarea blond argintiu, părul meu şi-a recăpătat strălucirea.

Secretul curei stă în combinaţia de vitamine aflate printre ingrediente: A, C, D3, B1, B2, B3 (niocină), B6, B7 (mai cunoscută drept biotină), B12. La astea adaugă calciu, acid folic, acid pantotenic, colagen hidrolizat sau coada calului şi ai o imagine completă a arsenalului binefăcător ce-ţi îngrijeşte părul. Ceea ce mi-a inspirat multă încredere să folosesc produsul a fost faptul că provine din SUA şi ştiu cât de stricte sunt regulile peste Ocean atunci când vine vorba de suplimente alimentare.

Iar pentru ca părul să beneficieze de şi mai multă îngrijire, vă recomand şi şamponul Vision Haircare – îl găsiţi tot la HAIRCARE, acolo unde găsiţi şi vitaminele Hairfinity. COLOR PRESERVING SHAMPOO mi-a păstrat într-adevăr culoarea părului, nu a mai “bătut” în acel galben oribil, iar după fiecare spălare îmi pot aranja cu uşurinţă părul rebel. Acum nu aştept decât să vină zilele însorite pentru a-mi etala noua coafură. 😉

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.