Lola's Box

De obicei, despre portocale vorbim mai des în mijlocul iernii, dar acum avem un motiv întemeiat să-i acordăm atenţie. Cosmetic Plant a lansat noua gamă Vitamin C Plus şi se implică în lupta de combatere a cancerului la sân.

Ştiţi că nu am ascuns niciodată cât de mult apreciez Cosmetic Plant ca brand. V-am recomandat produsele lor şi pentru calitate şi rezultatele oferite, dar şi pentru că trebuie să susţinem brandurile româneşti. Acum, compania clujeană nu numai că lansează o nouă gamă, dar se implică şi într-o campanie de luptă împotriva cancerului la sân.

Vitamin C Plus are la bază vitamina C Tetra şi uleiul esenţial de portocale, iar formula modernă a produselor nu conţine parabeni, parafine şi coloranţi. Mai mult, 94% dintre ingrediente sunt de origine naturală. Vitamina C Tetra este o formă extrem de stabilă şi eficientă a vitamine C clasice şi are spectru larg de beneficii pentru piele: efect antioxidant puternic, pătrundere mai uşoară şi rapidă în dermă, menţinerea proprietăţilor pentru timp îndelungat.

Mai mult, testele efectuare de producătorul ingredientului activ au arătat că vitamine C Tetra stimulează cu 50% sinteza de colagen. Aceasta înseamnă dublu în comparaţie cu vitamina C clasică. Pe de altă parte, sinteza de melanină este redusă cu 80%, astfel că nuanţa tenului este uniformizată şi protejată de efectele negative ale radiaţiilor UV.

Cine este sextetul Vitamin C Plus?

Şase produse formează gama Vitamin C Plus şi, pe lângă vitamina C Tetra, sunt îmbogăţite cu ulei esenţial de portocale, care are efect antiinflamator şi tonic. Trei creme antirid de zi se adresează femeilor în funcţie de vârstă: 30+, 40+ şi 50+. În completarea cremei potrivite vârstei noastre putem folosi serul antirid pentru zi şi noapte, cu textură gel, sau serul concentrat de noapte cu textură uleioasă. Iar pentru curăţarea tenului este disponibilă apa micelară.

  • Cremă antirid hidratantă 30+ – special concepută pentru tenul 30+, crema netezeşte ridurile fine, îmbunătăţeşte hidratarea şi oxigenarea pielii, reface deficitul de acizi graşi esenţiali, lăsând pielea fină şi catifelată.

  • Cremă antirid pentru fermitate 40+ – se adresează nevoilor specifice tenului matur 40+: creşterea fermităţii, a elasticităţii şi reducerea ridurilor.
  • Cremă antirid regeneratoare 50+ – a fost special concepută pentru a limita şi încetini efectele vizibile ale îmbătrânirii: riduri adânci, pierderea hidratării, sensibilitate şi pete pigmentare.
  • Ser antirid forte (textură gel) – complexul de ingrediente active antirid din formula uşoară, neuleioasă a serului asigură reducerea rapidă şi eficientă a ridurilor.

  • Ser antirid concentrat (textură uleioasă) – tratament intensiv pentru noapte, serul uleios contribuie la regenerarea tenului, intensificarea luminozităţii pielii şi uniformizarea nuanţei tenului.
  • Apă micelară – loţiunea micelară asigură o demachiere eficientă şi delicată, lăsând pielea hidratată şi tonifiată.

Odată cu lansarea gamei Vitamin C Plus, Cosmetic Plant a anunţat şi un parteneriat cu Fundaţia Renaşterea, prin care sprijină lupta pentru combaterea cancerului la sân. Timp de un an, pentru fiecare produs vândut din noua gamă, compania va dona câte un leu acestei cauze. Fondurile vor fi utilizate pentru finanţarea proiectului Unitatea Mobilă de Diagnostic al Fundaţiei Renaşterea, destinat efectuării de mamografii şi teste Babeş-Papanicolau gratuite femeilor din zonele rurale şi oraşele mici din România.

Nu uitaţi că prevenţia poate salva viaţa. Şi faceţi tot ce este posibil pentru a nu face parte dintre femeile din România care nu au efectuat vreodată un control medical pentru depistare cancerului la sân. Adică, 90% din populaţia feminină.

Pentru că ce este bun, merită împărtăşit cu cei dragi, vă provoc la un concurs. Sunt două premii: cremă antirid hidratantă 30+ şi cremă antirid regeneratoare 50+. Pentru a fi înscrise, trebuie să îndepliniţi următoare condiţii:

  1. SHARE public al articolului.
  2. Lasă-mi un comentariu cu linkul shareului public şi ce probleme ale tenului te confrunţi la vârsta ta. Menţionează şi vârsta! 😊

Concursul se încheie duminică, 24 iunie, la ora 24.00. Ca de obicei, random.org va extrage numele norocoasei, câte una pentru fiecare interval de vârstă.

LATER EDIT: Vă mulţumesc tuturor pentru participare! La final, random.org a decis cele două câştigătoare. Numerele norocoase au fost 306 (rezulatul tragerii la sorţi este aici) şi 503 (rezulatul tragerii la sorţi este aici). Le rog pe câştigătoare să-mi lase un mesaj privat pe pagina de Facebook cu datele complete (nume, adresă poştală şi telefon de contact) pentru a le putea trimite premiul. Cele care nu-şi regăsesc numele pe lista tragerii la sorţi au fost eliminate pentru nerespectarea condiţiilor de concurs.

Facebook Comments

Related Posts

19 thoughts on “ÎNCHEIAT/Vitamin C Plus, noua gamă Cosmetic Plant cu portocale, se implică în lupta împotriva cancerului la sân & CONCURS

  1. Am 35 de ani si am probleme cu tenul meu ce este mixt spre gras cu pori dilatati si puncte negre -https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1457002271073198&id=100002903188210

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.