Lola's Box

Chiar dacă “generalul iarnă” pare să se fi îmbunat şi să nu mai fim nevoite să înfruntăm temperaturi cu mult sub zero grade, din ritualul nostru de îngrijire nu trebuie să lipsească serumurile destinate tenului. Iar produsele analizate astăzi sunt Kueshi şi Vita Age Aurum, pe care le găsim în beauty boxurile Pick N Dazzle.

Dacă vrei să ai grijă de tenul tău – iar aici nu vorbim doar de perioada sezonului rece -, un serum poate fi alegerea perfectă. De ce? Pentru că acestea sunt adevărate “bombe” de substanţe nutritive, care îţi hrănesc şi îţi hidratează pielea. În plus, îmbunătăţesc efectele altor produse pe care le foloseşti şi repară atunci când, fără să vrei, faci greşeli de frumuseţe.

Kueshi Skin Vitality, serum cu perle micronizate şi ulei de argan

Kueshi Skin Vitality, serum cu perle micronizate şi ulei de arganCa şi celelalte serumuri Kueshi despre care v-am povestit, şi Skin Vitality se regăseşte în cutiile Dazzling Picks (159 lei/lună pentru un abonament pe şase luni). Combinaţia de uleiuri esenţiale din Kueshi Skin Vitality face ca pielea să se menţină sănătoasă – este un excelent produs anti-aging. Serumul are în compoziţie ulei de argan, un ingredient bogat în vitamina E naturală -, care este rapid absorbit şi utilizat de piele. Uleiul de argan este perfect pentru pielea sensibilă, fiind extrem de blând cu aceasta.

În compoziţia serumului se regăseşte şi ulei de măceşe, bogat în vitamina C care protejează împotriva razelor solare şi anulează daunele acestora, în timp ce pudra de perle micronizate conferă luminozitate feţei, prevenind deshidratarea şi subţierea. Este genul de produs care este foarte potrivit pentru tenul matur, pentru că utilizarea lui combate pierderea elasticităţii, uscarea şi subţierea.

Vita Age Aurum, serum cu celule stem

Vita Age Aurum, serum cu celule stemSpecial l-am lăsat la final. 🙂 Este un serum pe care îl folosesc de ceva timp şi, după prima cursă, mi-am permis să-l parafrazez pe Rick Blaine din Casablanca: “Vita Age Aurum, this is the beginning of a beautiful friendship!”. Pentru că serumul cu celule stem a devenit unul din favoritele mele în ritualurile de îngrijire a tenului.

Ce poate fi mai plăcut pentru tenul tău decât să-l tratezi cu acid hialuronic, vitamina C şi un extract de celule stem? Acidul hialuronic contribuie la menţinerea unui nivel ridicat de hidratare a pielii, în timp ce vitamina C acţionează ca antioxidant. Dacă foloseşti acest serum Vita Age Aurum (este disponibil în cutiile Premium Picks, 239 lei/lună pentru un abonament pe şase luni) şi constaţi că pielea îşi menţine structura intactă, să ştii că extractul de celule stem din plante se face “vinovat” pentru aceasta. Şi nu trebuie să omitem nici colagenul şi elastina, datorită cărora pielea îşi menţine elasticitatea.

Vita Age Aurum, serum cu celule stemUltima dată, flaconul meu s-a consumat mai repede decât alte dăţi. Cred că cineva din casă a încercat şi a constatat beneficiile acestui ser antirid. 🙂 Deh, aşa este când treci de 40 de ani: mai apare câte un rid pe ici, pe acolo, ce dacă eşti bărbat!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.