Lola's Box

Pentru pasionaţii home & deco, Nobila Casa este una din destinaţiile preferate de shopping şi inspiraţie. Acum, în magazinele de decoraţiuni interioare vom găsi un nou brand: Villeroy & Boch.

Când îţi place să fii fashion, acest lucru nu se rezumă la îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii. Decoraţiunile interioare pot fi un alt aspect prin care stilul de viaţă să fie unul fashion. Şi ce poate fi mai plăcut decât să te inspiri de la cele mai renumite branduri din domeniu? Aşa că, pentru cei pasionaţi – şi nu numai -, o vizită în magazinele Nobila Casa este o adevărată experienţă senzorială.

A trecut doar o săptămână de la lansarea celui mai nou brand din portofoliul retailerului home & deco. Însă nici acum nu am reuşit să uit minunăţiile pe care le-am admirat la Sibiu. Villeroy & Boch, producător premium de porţelan, a adus, printre altele, cinci colecţii de succes la Nobila Casa: Amazonia, New Wave, Casale Blu, Quinsai Garden şi Pizza & Pasta. Mai mult, ultimele trei au fost lansate în 2016.

#villeroyboch #nobilacasa #foodpics #food #instadaily #instafood #instadaily

A photo posted by Lola’s Box (@lolasbox) on

Unde puteţi găsi toate colecţiile Villeroy & Boch? Puteţi vizita magazinele Nobila Casa din Bucureşti (Băneasa Shopping City – Galeria Feeria), Timişoara (Iulius Mall) sau Sibiu (Shopping City). Sau, dacă preferaţi shoppingul online, puteţi naviga pe site. “Ne bucurăm de faptul că parteneriatul Nobila Casa cu brandul Villeroy & Boch se dezvoltă, aducându-le românilor mai multe opţiuni premium pentru decorarea căminului. Avem convingerea că noile colecţii vor deveni un succes.” – Agnes Gȕndisch (director comercial Mendola Pro)

Villeroy & Boch New Wave

Nobila Casa, Villeroy&Boch New Wave

Premiată în 2004 cu “Premiul pentru Inovaţie” de Industria Naţională Germană, colecţia reprezintă designul modern adus la cea mai elaborată fineţe. Minimală, funcţională şi durabilă, această veselă albă este perfectă pentru utilizare cotidiană, dar şi la ocazii elegante, speciale sau de sărbători. Vesela acestei colecţii este realizată din porţelan premium.

Villeroy & Boch Amazonia

Nobila Casa, Villeroy&Boch Amazonia

O colecţie extravagantă, pentru care Villeroy & Boch s-a inspirat din universul magnific al Amazonului. Forma ei a fost creată în 1950 de designerul Karl Leutner şi reprezintă baza mai multor concepte cu elemente de decoraţiuni. Datorită culorilor foarte vii şi luminoase, păsările colibri şi fluturii Maracuja, florile albastre ale pasiunii, orhideele galbene şi florile roşii ale caliandrei dau impresia de 3D. Confecţionată din porţelan premium bone, placat cu aur, colecţia preţioasă poate fi totuşi spălată în maşina de spălat vase.

Villeroy & Boch Casale Blu

Nobila Casa, Villeroy&Boch Casale Blu

Inspirată de regiunea şi bucătăria Umbriei, naturală şi originală urmând rădăcinile ţărăneşti, colecţia redă perfect atmosfera zonei. În trecut, trufele erau considerate hrana omului sărac. Astăzi, aceste ciuperci preţioase sunt servite ca acompaniament pentru paste şi folosite ca ingrediente de lux pentru umplerea fripturii de miel sau de iepure. Mâncarea copioasă servită cu vesela Casale Blu, confecţionată din porţelan premium, evocă o atmosferă specială.

Villeroy & Boch Quinsai Garden

Nobila Casa, Villeroy&Boch Quinsai Garden

Colecţie din porţelan premium bone, Quinsai Garden este inspirată de oraşul omonim aflat la capătul Drumului Mătăsii. Fiecare piesă poartă o semnificaţie specială, care provine de la florile portretizate. Piesele cu bujorul semnifică bogăţie şi nobleţe, cele cu floarea de camelie generozitate, iar crizantema perseverenţă, curaj şi o viaţă lungă. Piesele cu magnolia onorează împăratul şi aduc un omagiu tuturor femeilor frumoase.

Villeroy & Boch Pizza & Pasta

Nobila Casa, Villeroy&Boch Pizza & Pasta

Dacă adori bucătăria italiană, atunci această colecţie din porţelan premium bone este ideală şi practică pentru casa ta. Platourile, bolurile, farfuriile au un design deopotrivă modern şi practic. Nu te uita ciudat la forma farfuriilor. Acestea sunt concepute astfel încât să te scutească de folosirea lingurii atunci când mănânci spaghetti.

Dacă este să mă întrebaţi pe mine, Amazonia ocupă primul loc datorită diversităţii de culori fascinante. Însă marele premiu îl primeşte o colecţie specială despre care vă voi vorbi în curând. 🙂

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.