Lola's Box

Ca în fiecare vară, MAC Cosmetics vine cu o colecţie de culori în ediţie limitată, iar povestea acestui sezon estival are un nume cât se poate de potrivit: Vibe Tribe.

De inspiraţie tribală, aşa cum spun mulţi? Sau inspirate de festivalul de muzică Coachella, cum scrie în comunicarea oficială MAC Cosmetics? Indiferent care este adevărul, colecţia brandului canadian a reuşit să facă valuri. Mai mult decât sursa de inspiraţie, valurile au fost create de nuanţele pe care le oferă Vibe Tribe.

Nuanţele bronzante se îmbină cu culorile vibrante pentru ochi, obraz, buze şi unghii. În plus, colecţia de vară MAC Cosmetics aduce şi alte nuanţe, dar şi tuşuri pentru ochi, perii şi beauty case-uri. După ce le vei vedea, sunt sigură către între tine şi farduri va fi o mare poveste de dragoste.

Farduri pentru ochi Vibe Tribe

Call Of The Canyon (nuanţe): Call Of The Canyon, Fool's Gold, Thunderbolt, Summer Sun / Wild Horses (nuanţe): Brule, Charcoal Brown, Wild Horses, Blue Mesa
Call Of The Canyon (nuanţe): Call Of The Canyon, Fool’s Gold, Thunderbolt, Summer Sun / Wild Horses (nuanţe): Brule, Charcoal Brown, Wild Horses, Blue Mesa

În colecţie se regăsesc două palete (Eye Shadow X4), fiecare cu capac opac şi patru nuanţe frumoase. Call of the Canyon include tonuri mai strălucitoare şi mai deschise: auriu, bronz profund, piersică de vară. Texturile sale sunt moi, cremoase, cu o strălucire plăcută – sunt nuanţele ideale pentru un look bronzat de vară. Wild Horses vine cu un crem deschis, două nuanţe de maro (una mai deschisă şi una mai puternică), precum şi un albastru vibrant. Toate au texturi mate şi satinate satinate, cu o pigmentare deosebită. Paleta este potrivită pentru cele care preferă un machiaj neutru al ochilor, dar cu un pic de culoare îndrăzneaţă. Preţ: 200 lei.

Vibe Tribe, gamă Technakohl EyelinerDe asemenea, Vibe Tribe include şi trei creioane pentru ochi, Technakohl Liner. Nuanţele disponibile sunt Snowed In (piersică deschisă), Broque (maro închis) şi Take The Plunge (albastru marin închis). Creioanele sunt retractabile, iar formula lor este una care se aplică cu uşurinţă şi rezistă un timp îndelungat. Preţ: 86 lei.

Rujuri Vibe Tribe

Arrowhead, Hot Chocolate, Painted Sunset, Pure Vanity, Tanarama
Arrowhead, Hot Chocolate, Painted Sunset, Pure Vanity, Tanarama

Pentru vara aceasta, MAC Cosmetics ne propune o varietate de culori şi nuanţe pentru machiajul buzelor. Oferta o regăsim atât sub formă de rujuri, cât şi de creioane patentpolish pentru buze. Rujurile aduc cinci culori care contrastează unele faţă de altele. De la roşu şi corai până la auriu şi nude. Pigmentarea este remarcabilă, iar textura este una cremoasă. Ca finisare, predomină matul, singura excepţie fiind Pure Vanity care este mai strălucitor. Preţ: 98 lei.

Caravamp, Desert Evening, Teen Dream, Tumbleweed
Caravamp, Desert Evening, Teen Dream, Tumbleweed

Rujuri Patentpolish de buze combină strălucirea unui gloss cu precizia unui creion. Prin aplicarea acestui produs, buzele vor avea un impact mai mare şi se vor bucura de o strălucire accentuată. Ca să nu mai vorbim de confortul pe care îl oferă – hidratarea buzelor elimină necesitatea folosirii unui balsam. Setul include şi o nuanţă perlată, care, la prima vedere, poate părea albastră. Preţ: 103 lei.

Farduri pentru obraz Vibe Tribe

Adobe Brick & Modern Mandarin
Adobe Brick & Modern Mandarin

Când vine vorba de fardarea obrajilor, noua colecţia este una mai mult decât ofertantă: Powder blush (în trei nuanţe), Cream Color Base şi Gleamtones Powder. Fardurile de obraz au fost concepute pentru profesionişti, astfel încât să ofere culori spectaculoase într-un mod uşor şi consistent. Una dintre nuanţe, Painted Canyon, este disponibilă exclusiv online. Se aplică uniform, aderă bine pe piele şi rezistă fără probleme de-a lungul întregii zile. Preţ: 114 lei.

Vibe Tribe, gamă Cream Color BaseÎn colecţie există un singur exponent Cream Color Base – Yellow Topaz. Aurie şi strălucitoare, crema poate fi utilizată ca highlighter, ca fard de ochi sau chiar şi pe buze pentru a adăuga o strălucire caldă. În cutie, nuanţa poate părea galbenă, dar pe piele este un ton mai apropiat de champagne. Preţ: 98 lei.

Vibe Tribe, gamă Gleamtones PowderTot pentru machiajul obrajilor este şi pudra Gleamtones, botezată sugestiv Dunes at Dusk. Pudra compactă este un cvartet de roz, bronz, arămiu şi auriu deschis, nuanţe care oferă o strălucire luminoasă atunci când sunt combinate. După aplicare, pielea are un reflex roz bronzat, ideal pentru un machiaj de vară. Preţ: 150 lei.

Bronzante Vibe Tribe

Vibe Tribe, gamă Studio Sculpt Defining Bronzing Powder
Delphic & Golden Rinse

Ca întotdeauna, colecţiile de vară MAC Cosmetics includ şi una sau mai multe pudre bronzante. Vibe Tribe nu face excepţie, aşa că avem două pudre bronzante Studio Sculpt Defining şi trei pudre bronzante veritabile. Cu un design în relief, Studio Sculpt Defining Bronzing Powders beneficiază de o textură cremoasă, de pudră lichidă. În colecţie regăsim două nuanţe: Golden Rinse (mai luminoasă, care este mai degrabă un ton de roz) şi Delphic (un bronz mai puternic, cu strălucire aurie). Preţ: 150 lei.

Vibe Tribe, gamă Bronzing Powder
Matte Bronze & Refined Golden

Pudrele obişnuite au textura tradiţională de pudră. Prin aplicare fie se va crea impresia unui bronz discret, fie a unuia mai pronunţat, în funcţie de preferinţe. În cutie, pudrele s-ar putea să ţi se pară mai strălucitoare, dar este doar o impresie. Refined Golden şi Matte Bronze sunt nuanţe tradiţionale în portofoliul MAC Cosmetics. Lor li se adaugă Firebrush, doar că aceasta este disponibilă exclusiv online. Preţ: 127 lei.

Lacuri de unghii Vibe Tribe

Vibe Tribe, gamă Studio Nail LacquerÎn cele din urmă, dar nu mai puţin importante, lacurile de unghii. Colecţia include două produse Studio Nail Lacquers – o nuanţă portocaliu corai deschis şi clasicul bej nude. Culoare asigură acoperire perfectă în două straturi, textura este cremoasă, iar finisarea strălucitoare. Preţ: 51 lei.

Nu aş putea pune punct acestei epistole fără să menţionez alte câteva produse:

Vibe Tribe, gamă Makeup Bags

  • genţile pentru farduri – 114 lei;
  • 125 Split Fibre Dense Face Brush – 190 lei;
  • 127 Split Fibre Face Brush – 190 lei;
  • 228/226 Double Ended Brush – 175 lei.

Vibe Tribe, gamă Brushes

Greu de ales o listă scurtă, nu? 🙂

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.