Lola's Box

Cel mai frumos album de fotografii l-am primit de curând. Semnat şi livrat de Celebook. În fapt, este mai mult decât un album foto. Este o carte, cu capitole importante şi frumoase din viaţa mea. O carte pe care o răsfoiesc cu plăcere şi de care nu mă mai satur.

Ce poate fi un album de fotografii? De cele mai multe ori, ne întâlnim cu o colecţie de imagini – printate (deh, tehnologia evoluează) sau developate. Sau poate fi o colecţie de magneţi, pentru că fotografiile pot fi printate şi pe un asemenea suport. Şi totuşi, parcă ne-am dori mai mult.

“Am nevoie de 100 de fotografii care îţi sunt ţie dragi, cu tine sau cu cei apropiaţi. Nu-ţi spun pentru ce, dar ai încredere în mine. Îţi va plăcea surpriza.” A fost o provocare pe care am primit-o din partea Celebook şi pe care am acceptat-o cu plăcere şi curiozitate. Poate şi pentru că îmi plac surprizele. 😊 Oare ce plănuiau şi de ce aveau nevoie de 100 de fotografii? Aşa că iată-mă căutând prin arhivele personale, prin sute şi mii de imagini din ultimii 7-10 ani. Unde mai pui că am găsit unele fotografii mai vechi, pe care le-am scanat special pentru setul solicitat.

După ce am trimis selecţia de imagini – au fost mai mult de 100 de fotografii -, a început aşteptarea, care pentru mine a părut interminabilă. Până într-o bună zi când a sunat curierul că are o livrare pentru mine din partea Celebook.ro. Inutil să menţionez că am stat ca pe ace până am intrat în posesia coletului. Când l-am deschis, am rămas… fătă cuvinte. Pentru că albumul este asemenea unei cărţi de poveşti cu poze. Poze cu mine, cu poveşti din viaţa mea şi a celor dragi.

Vreo două-trei zile, asemenea unui copil care şi-a primit cadoul dorit de la Moş Crăciun, la cafeaua de dimineaţă am răsfoit cartea mea Celebook cu fotografii. Am rememorat fiecare amintire, de parcă atunci m-aş fi întâlnit pentru prima dată cu fiecare dintre ele. Şi, aproape fătă să vreau, mi-am pus întrebarea: ce are în plus o fotocarte Celebook faţă de un album obişnuit? Well… Păstrează amintiri (mai ales că trăim era fotografiilor digitale), este un cadou personalizat potrivit pentru ocazii speciale din viaţă, durează în timp (chiar nu vi s-a întâmplat să ştergeţi accidental fotografiile digitale?), iar calitatea este top.

Dacă te bate gândul să-ţi comanzi o fotocarte la Celebook.ro, să nu te aştepţi să fie gata a doua zi. Pentru că, asemenea oricărei alte opere de artă, nu se creează peste noapte. Fotocartea îţi va fi livrată gratuit oriunde în România în decurs de 10-14 zile din ziua plasării comenzii prin editorul online. În funcţie de preferinţe şi buget, fotocartea ta poate avea între 28 şi 120 de pagini, iar formatul variază între Mini (21 cm x 15 cm) şi Elite (30 cm x 30 cm).

PS: Dacă îţi doreşti şi tu o astfel de amintire, nu ezita să foloseşti codul LOLA30 la comandă. Primeşti 30 de pagini extra cadou. Mai multe fotografii, deci mai multe amintiri.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.