Lola's Box

Chiar dacă fusesem deja la mare imediat ce piticul a luat vacanţă, simţeam nevoia să mai văd o dată plaja, nisipul, să stau la soare şi să ascult valurile mării. Era ceva care lipsea din peisaj. A, da, nu se inaugurase Plaja Sensiblu. 😉

Chiar dacă vara îşi intră în drepturi la 1 iunie – sau odată cu solstiţiul de vară, la 21 iunie -, parcă lipsea ceva din peisaj. Şi cum am o aplicaţie cool în telefon, Timehop mi-a adus aminte că la fiecare început de iulie am fost la mare pentru un inaugurarea unui nou sezon la Plaja Sensiblu. Şi unde au fost două ieşiri, merge şi a treia, astfel că iată-ne într-o dimineaţă de început de iulie pornind la drum spre Mamaia.

Stând la poveşti în autocar, aproape că nici nu am simţit când a trecut timpul, aşa că iată-ne debarcaţi la malul mării, sub un soare generos – nu foarte puternic, aşa cum îmi place mie -, mângâiaţi de briza mării şi cu nişte mici valuri care interpretau o melodie fascinantă. Iar ambianţa aceasta o veţi găsi de-a lungul sezonului estival oriunde pe Litoral, dar mai ales pe Plaja Sensiblu, nu departe de Cazinoul din Mamaia.

După ce am ales cremele de protecţie potrivite fiecărui tip de piele – aici veţi beneficia mereu de sfaturile specialiştilor Sensiblu prezenţi pe plajă -, ne-am relaxat pe şezlonguri – sau cine a dorit a putut face în hamacele de pe plajă. Sesiunile de rehidratare au fost fie în mare – apa era perfectă, aproape că nu-ţi mai venea să ieşi pe mal -, fie la barul dedicat unde am servit un cocktail sau un suc natural.

Facilităţile pe care le oferă în plus scot în evidenţă Plaja Sensiblu faţă de alte locaţii. Dacă eşti o fire activă, poţi încerca sesiunile speciale de zumba – poţi să fii şi începător în ale acestui sport pentru că vei avea parte de sfaturi de la instructorul specializat. Pentru cei mici, plaja are tobogane gonflabile, trambuline şi leagăne gata să fie luate cu asalt de către doritori. Şi au fost câţiva pitici care nu s-au recunoscut învinşi decât de oboseală. 😉

La ora 18.00 s-a sunat adunarea la autocar. Ne-am lăsat înduplecaţi cu greu – cine renunţă cu uşurinţă la plajă când este vreme frumoasă? -, dar ne-am consolat cu ideea că vom pleca din nou într-o minivacanţă. Şi cred că vom trage tot pe şezlongurile de la Plaja Sensiblu. Mi-a plăcut şi mai vreau. Şi cred că nu numai eu…

PONT #1: Pentru a păstra sănătatea pielii şi pentru a te bucura de soare fără griji, pe Plaja Sensiblu există un spaţiu special cu produse pentru îngrijirea pielii şi a părului. Pot fi testate şi încercate sub îndrumarea specialiştilor.

PONT #2: Pentru cine foloseşte intensiv Instagram, farmaciile Sensiblu sunt prezente acum şi pe această reţea. Cu fiecare actualizare a contului vei regăsi informaţii utile despre produse, promoţii şi sfaturi de la specialişti.

Noi 2 şi încă o escapadă la mare
Every summer has a story!

 

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.