Lola's Box

În această vară, The Body Shop ne învaţă câteva trucuri utile pentru a fi strălucitoare şi a crea impresia că avem cel mai frumos bronz ca după o vacanţă lungă pe o insulă exotică. Aşadar, să ne pregătim de un sezon estival cu Virgin Mojito şi Honey Bronze.

Când începe vara, mercurul urcă vertiginos în termometre, asfaltul se încinge teribil, soarele arde ca un cuptor. Iar pielea noastră… Ei bine, pielea noastră are o nevoie acută de momente în care să se simtă îngrijită, în care îi oferim răcoarea pe care o regăsim la umbra palmierilor din Caraibe. Exact, Caraibe, deci merge un cocktail mojito. Pentru aceasta, The Body Shop vine cu ediţia limitată Virgin Mojito Body Care, cu ajutorul căreia să potolim setea corpului nostru şi să ne răcorim pe parcursul verii.

The Body Shop Virgin Mojito, sorbet & exfoliantMojito înseamnă una dintre cele mai răcoritoare combinaţii, cu mentă şi lime, care îţi revigorează simţurile. Poate fi ceva mai plăcut decât un duş răcoritor, pe care să îl “condimentezi” cu un gel de duş (33 lei) sau un exfoliant (69 lei)? Fără îndoială, pielea ta îţi va mulţumi pentru acest tratament, care va îndepărta loţiunea de plajă după o zi petrecută pe nisipul fierbinte. Odată curăţată, pielea noastră are nevoie şi de hidratare, aşa că ediţia limitată Virgin Mojito ne oferă atât un sorbet pentru corp (59 lei), dar şi un unt de corp (63 lei) care nu lasă acea peliculă lipicioasă şi uleioasă. I love it! 🙂

Şi totuşi, parcă ceva lipseşte pentru ca noi să fim pregătite pentru o seară de distracţie, unde altundeva dacă nu tot pe plajă. Pentru aceasta, The Body Shop completează gama Virgin Mojito cu Body Splash (78 lei), un cocktail de arome care este extrem de tentant, am vrea să-l aplicăm din nou şi din nou. Se aplică după duş, iar senzaţia de prospeţime va ţine… cât e vara de lungă.

This slideshow requires JavaScript.

Dacă vrei să surprinzi pe cineva în această vară, atunci unul dintre cele trei seturi Virgin Mojito este ideal astfel încât să-şi aducă aminte de tine chiar şi în vacanţă.

  • The Big Splash (348 lei) – completarea perfectă a oricărei petreceri happy hour, găleata metalică pentru gheaţă este plină ochi cu bunătăţi pentru răcorirea corpului (Virgin Mojito Body Butter 200 ml, Virgin Mojito Body Scrub 250 ml, Virgin Mojito Shower Gel 250 ml, Virgin Mojito Body Splash 300 ml, Bath Lily).
  • The Big Shake (159 lei) – odată ce răsfăţurile pentru corp (Virgin Mojito Body Butter 50 ml, Virgin Mojito Body Scrub 50 ml, Virgin Mojito Shower Gel 250 ml, Mini Bath Lily) s-au terminat, shakerul poate fi folosit pentru şi mai multe cocktailuri răcoroase.
  • The Cool Cube (63 lei) – varianta essentials travel-sized pentru îngrijirea pielii atunci când călătoreşti (Virgin Mojito Body Butter 50 ml, Virgin Mojito Shower Gel 60 ml, Mini Bath Lily).

Fetele isteţe trişează cu Honey Bronze Leg Mist

The Body Shop Honey BronzeVara vine, ne distrăm, dar vacanţa se mai şi termină. Şi atunci ce facem? Mai ales că ne dorim un bronz frumos în orice anotimp… Este momentul în care trebuie să facem cunoştinţă cu Honey Bronze, noua gamă The Body Shop care oferă o strălucire cu aspect natural, ca atunci când abia ne-am întors din concediu. “Fete isteţe trişează”, ne sfătuieşte The Body Shop şi parcă am fi tentate să-i dăm dreptate. 🙂

  • Honey Bronze Face Gel (56 lei) – formulă uşoară, translucentă, ce conferă tenului un bronz mat, extrem de natural. Textura revigorantă de gel potoleşte setea tenului pe toată durata zilei, iar parfumul său te duce cu gândul la plajă.
  • Honey Bronze Highlighting Domes (45 lei) – scoate în evidenţă pomeţii cu un strop de strălucire cu aspect natural, indiferent de tipul de ten. Textura cremoasă, uşoară, alunecă pe piele conferindu-i un aspect catifelat, cu parfum de miere.

The Body Shop Honey Bronze

  • Honey Bronze Tinted Leg Mist (84 lei) – fără îndoială, piesa de rezistenţă a gamei, care va face ca picioarele să capete acea nuanţă de bronz ce va atrage toate privirile – deopotrivă (admirative) ale bărbaţilor şi (dezaprobatoare) ale femeilor. După ce pielea a fost curăţată bine cu scrub – ştii că am vorbit de Virgin Mojito, nu? -, putem aplica acest spray inovator, cu efect bronzant instant, iar picioarele noastre vor fi… WOW! În plus, formula este una neuleioasă – din nou, I like it! -, nu străluceşte, nu se ia, iar aspectul natural este unul mat.

Înainte de a vă lăsa să visaţi la vacanţe cu aromă de Virgin Mojito sau la o piele decorată în nuanţă Honey Bronze, vă mai spun că cele două game sunt disponibile de astăzi în magazinele The Body Shop.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.