Lola's Box

Ce faci când simţi că pielea îţi este uscată, iar tu trebuie să te îmbraci şi să pleci? Vara aceasta, The Body Shop a pregătit “arme” noi pentru ca pielea noastră să fie hidratată, catifelată şi parfumată: o gamă de body yogurts, unul mai delicios ca altul.

Uneori, timpul nu vrea nici chip să fie aliatul nostru. Din contră. Ne supune la o presiune continuă şi tocmai atunci descoperim că mai vrei să facem ceva pentru confortul nostru. Aproape că fiecare dintre noi a trecut prin următorul scenariu: sună telefonul, iar cea mai bună prietenă ne invită la o cafea pentru a ne dezvălui ceva ce nu suferă amânare. Facem un duş rapid, cu gelul preferat, dar parcă pielea este cam uscată, mai ales acum vara. Nu poţi amâna ritualul de hidratare, dar în câteva minute trebuie să ieşi pe uşă. Şi atunci ce este de făcut?

Ei bine, hidratarea care durează prea mult – mai ales intrarea produsului în piele – este unul din motivele pe care femeile îl invocă cel mai des pentru neutilizarea unei creme. Orice aşteptare a luat sfârşit acum pentru că una din noutăţile The Body Shop pentru vara 2018 este colecţia de body yogurts cu absorbţie rapidă. Cam ce poţi face în 15 secunde? Să dansezi, să săruţi, să postezi pe Facebook şi/sau Instagram, să râzi, să… Cele 15 secunde le poţi utiliza inteligent pentru pielea ta: alegi unul din cele şase body yogurts The Body Shop, aplici şi vei vedea cum se absoarbe cât ai spune… body yogurt.

De ce sunt aceste body yogurts atât de speciale? Cu o formulă revigorantă de gel-cremă, produsul se poate aplica şi pe pielea umedă, se absoarbe în doar câteva secunde, dar oferă hidratare pentru 48 de ore. Dacă vreţi să ne amuzăm, să ne închipuim că putem să sări din duş în jeans/rochie/echipamentul de sport/pijama. 😊

Se poate folosi şi dimineaţa, înainte de a pleca la şcoală, serviciu sau programul de peste zi, dar şi seara înainte de culcare. Aceste body yogurts sunt senzaţia verii pentru că nu lasă pielea lipicioasă – cine şi-ar dori aşa ceva? -, dar le vom adora şi iarna când vrem să intrăm imediat în ţinutele pufoase şi călduroase. Secretul hidratării şi absorbţiei rapide stă în trei ingrediente:

  • acid hialuronic biofermentat – menţine pielea hidratată şi hrăneşte pielea uscată şi sensibilă;
  • infuzie de glicerină derivată vegetal – reţine hidratarea în stratul superior al pielii, astfel că această rămâne catifelată;
  • lapte de migdale & extracte din fructe – datorită acestora, iaurturile sunt uşoare şi 100% vegane.

Strawberry, Mango, Almond Milk, Coconut, Moringa, British Rose. Aproape că nu ştii pe care să-l alegi. Iar dacă ai deja dileme, află că există şi o ediţie specială, Banana. Stai departe de ele dacă poţi.

In your face: sprayuri hidratante pentru ten

Dacă ai grijă de piele de pe corp, la fel trebuie să te îngrijeşti şi de cea de pe faţă, căci şi ea are nevoie de hidratare. Vara, mai mult decât în orice alt anotimp. După ce stai o zi pe afară, nu trebuie să te miri seară că ai tenul deshidratat, uscat, într-o stare nu tocmai fericită. Crezi că îi este uşor să reziste razelor de soare? Aşa că, zi de zi trebuie să mergi pe principiul hidratare, hidratare şi iar hidratare. Ce spui de un spray hidratant pentru ten?

Noile creaţii The Body Shop sunt pentru chipul tău cam cum este un pahar de apă pentru tine când îţi este sete. Pielea feţei beneficiază enorm de pe urma tuşelor regulate de hidratare pe parcursul zilei, menţinându-se astfel în formă. Unul din avantaje este că se poate folosi peste machiaj. Cool, nu?

  • Mandarin Energising – perfect atunci când nopţile târzii încep să-şi ceară tributul; infuzat cu mandarine, extract de boabe de camu camu din Brazilia, extract din rădăcină de maca din Peru şi cafeină pentru extra boost.
  • Mint Mattifying – controlează instant luciul şi reduce excesul de ulei; infuzat cu mentă din Nicaragua, pudră de argilă caolin din Marea Britanie şi extract de alge marine din Irlanda.
  • Coco Calming – ajută la calmarea tenului uscat, sensibil atunci când are nevoie de alinare instant; îmbogăţit cu apă din nucă de cocos proaspătă natural din Brazilia, aloe vera şi bisabolol.
  • Strawberry Smoothing – delicat şi parfumat, uniformizează aspectul tenului şi îi rafinează textura pentru un aspect catifelat; infuzat cu extract de căpşune din Italia şi guava din Brazilia.
  • Rose Dewy Glow – cu particule ce reflectă lumina, oferă o strălucire înrourată, iluminată; cu amestec de esenţă de zmeură şi apa de cireşe din Franţa şi esenţă de trandafir englezesc.

Nu ştiu de ce, dar ceva îmi spune că vor fi nelipsite din poşetele sau portfardurile voastre. În fond, tenul merită să fie tratat regeşte.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Vara la The Body Shop: piele catifelată cu body yogurts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.