Lola's Box

Pentru sezonul primăvară-vară 2015, Sephora a pregătit o colecţie plină de viaţă, cu culori vibrante. Cu alte cuvinte, vom experimenta “explozia” Craig&Karl.

Paletă fard de ochi Colorful 5 Craig & Karl
Paletă fard de ochi Colorful 5 Craig & Karl

Fără îndoială, Sephora este paradisul oricărei femei. Atunci când intri într-unul din magazine, te simţi precum Alice în Ţara Minunilor şi nu ştii la ce să te uiţi mai întâi. De cumpărat ce să mai vorbim… Dacă ar fi să luăm tot ce ne place şi ne dorim, atunci am avea nevoie de un coş de hypermarket. 🙂 Până şi fiul meu de şase ani este mare fan. Cum vede un magazin, intră şi-şi ia coşuleţul, apoi se înfiinţează la standul cu capsule cu spumant de baie.

This slideshow requires JavaScript.

Una dintre noutăţile cu care ne aşteaptă Sephora o reprezintă gama de produse ce poartă semnătura tandemului Craig Redman – Karl Maier. Specializaţi în ilustraţia grafică umoristică, Craig & Karl se amuză mânuind imaginile şi desenul într-un stil unic, pe care deseori îl regăsim şi la artişti faimoşi – îndeosebi la LVMH.

This slideshow requires JavaScript.

Pentru colecţia primăvară-vară, cei doi au făcut uz de culori vioaie, efervescente, chiar şi un strop de excentricitate. Practic, cei doi au transpus spiritul Sephora în imagini. Astfel, colecţiile de produse de baie şi de machiaj pot fi cadouri minunate pentru mamele noastre, mai ales că pe 3 mai sărbătorim Ziua Mamei.

Dacă mergeţi într-un din magazinele Sephora pentru cadouri, vă recomand să vă pregătiţi serios înainte de această vizită. Sunt foarte mult lucruri frumoase în noua colecţie primvară-vară şi vă va fi greu să alegeţi doar câteva. Aşa că mare atenţie la buget. 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Cât despre gama Craig & Karl… Care este produsul care îţi face cu ochiul cel mai mult?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Vara aceasta, Sephora aduce culorile Craig&Karl

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.