Lola's Box

Pentru vara aceasta, Sephora a pregătit o adevărată explozie de culoare. Imaginaţi-vă un curcubeu. Are toate culorile, da? Ei bine, acum multiplicaţi-l după ce variaţiuni vreţi voi. Nu cred că există o culoare – sau o aromă – pe care să nu o găsiţi în colecţia pentru sezonul estival 2016.

Creioane de ochi, oje, palete de farduri, spumant de baie, rujuri sau balsamuri de buze, produse pentru protecţie solară… Este suficient să dai o raită printr-un magazin Sephora şi coşul tău de cumpărături se va umple imediat. Iar dacă nu te limitezi la strictul necesar, se prea poate ca cel care va avea de suferit să fie portofelul/cardul tău. J Dar uite ce poţi alege din colecţia de vară…

Sephora Wonderful Cushion, blush cremă cu efect de mină sănătoasă

Sephora Wonderful Cushion blush cremăBlush cu efect instantaneu de mină sănătoasă, cinci nuanţe cu finisare mată sau irizată. Datorită bureţelului-pernuţă integrat, se contopeşte cu pielea şi redă roşeaţa obrajilor. Un produs de machiaj de generaţie nouă, care oferă rezultat ultraomogen, permite o acoperire personalizabilă şi conferă o strălucire foarte naturală pielii.

Sephora Wonderful Cushion, cremă de buze mată

Sephora Wonderful Cushion cremă de buze matăCe ai prefera: efect de degradeu, care să dea impresia de “buze muşcate”, sau culoare intensă, perfect acoperită cu ruj? Crema pentru buze cu finisare mată pudrat are textura delicată şi vine încapsulată în aplicatorul bureţel-pernuţă, care lasă o senzaţie inedită la aplicare. Confortul este garantat datorită formulei îmbogăţită cu unt de Shea.

Sephora Good Skincare, gamă de protecţie solară

Sephora Good Skincare protecţie solară

Dacă îţi doreşti o piele aurie, cu bronzare moderată, Sephora a pregătit toate produsele cosmetice necesare: produse autobronzante, loţiuni postexpunerea solară, produse de protecţie solară – la fel de uşor de aplicat ca întotdeauna şi ale căror rezultate nu mai trebuie demonstrate. Acum nu avem nevoie decât de o vară frumoasă şi călduroasă. Protecţia pentru faţă şi corp este pregătită!

Sephora Summer Party, 14 capsule cu cremă pentru duş

Sephora Summer Party capsuleNu ştiu cât de mult adoraţi voi aceste capsule cu cremă pentru duş, dar la noi în familie sunt must-have. Iar cel mai mare fan al lor este piticul – dacă ar putea, şi-ar cumpăra zi de zi câte un set complet din fiecare culoare şi fiecare aromă. Plicul care se poate resigila este tocmai bun pentru concediu. Parfumurile estivale merg cu tine în concediu!

Sephora Sun Disk, ediţie limitată

Sephora Sun Disk ediţie limitatăImită efectul soarelui care rumeneşte pielea cu razele sale. Sau intensifică bronzul pielii şi-l face sublim, cu o singură aplicare cu pensula. Această pudră bronzantă, cu parfum delicat şi design oriental, te atrage şi prin culoarea şi nuanţele pe care le oferă, dar şi prin cutia elegantă. În plus, este în format maxi, aşa că faţa şi decolteul vor fi megarăsfăţate!

Sephora Color Hit, colecţie de lacuri pentru unghii

Sephora Color Hit colecţie ojeCe ne mai place să ne jucăm cu plăcerile noastre! Aşa facem şi cu lacurile pentru unghii, motiv pentru care Sephora a creat o nouă cutie cu cinci oje atemporale – de fiecare dată, poţi extrage nuanţe şic, la modă. Deci, cum vă sună Cherry Popsicle, Sugar Coated, Secret Admirer, Lucky Day şi Summer Joy? 🙂

Sephora Filter Palette

Sephora Filter Palette SunbleachedDouă truse de machiaj prête-à-porter. 10 farduri de pleoape, declinate în două tonuri de culoare, pentru un machiaj natural. Secretul de fabricaţie îl reprezintă fardurile foarte pigmentate, care îi asigură privirii o strălucire unică. Mie îmi place mai mult varianta Sunbleached – dacă preferi acele zile în care luminozitatea este influenţată de plafonul de nori, atunci trebuie să încerci Overcast.

Sephora Rouge Balm, balsam de buze

Vara, soarele are tendinţa de a arde, aşa că trebuie să ne călăuzim după regula “buze mai frumoase decât ieri şi încă şi mai frumoase mâine”. Astfel, balsamul de buze are formulă hidratantă, confortabilă, cu SPF 20, iar culorile sunt proaspete şi luminoase. Buzele vor fi recunoscătoare acestui produs care este, deopotrivă, un ruj şi un balsam.

Sephora Rouge Shine, ruj lucios

Are efectul lucios al unui gloss şi onctuozitatea unei creme. Rujul foarte sclipicios este declinat în 2 versiuni cu un superefect glamour: versiunea cu sidef pentru o strălucire care îţi ia privirea şi cea fără sidef, pentru un luciu reflectorizant. De reţinut: sunt disponibile 35 de nuanţe. Formula rujului conţine un complex hidra-confort cu uleiuri hidratante, ceruri naturale, unt de Shea şi vitamina E.

Sephora Ultra Shine Lip Gel, gloss-gel ultralucios

Sephora Ultra Shine Lip Gel

Inspirat de lacurile de unghii cu efect de bombare şi strălucire, care reflectă lumina, acest gloss-gel depune un strat fin pe buze pentru hidratare şi iluminare. Glossul este disponibil în opt nuanţe care respectă orice tendinţă.

Sephora Fingertip Eyeliner

Sephora Fingertip EyelinerPentru unele femei, utilizarea unui eyeliner este sinonimă cu ratarea. Pentru aceasta, Sephora aduce acest Fingertip Eyeliner, cu format revoluţionar, care asigură o trasare cu uşurinţă a liniei. Practic, prin modul de utilizare, eyelinerul (disponibil în cinci nunaţe) devine o extensie a degetului arătător. 🙂

Sephora Crayon Gel Intense

Sephora Crayon Gel Intense

Un creion ingenios, cu o textură care alunecă pe piele. Este declinat în diferite culori waterproof – de la negru tăciune la roşu ca focul. Pe scurt, creionul-gel intens reuşeşte să combine intensitatea unui eyeliner şi uşurinţa aplicării unui creion. Disponibil în şase nuanţe, asigură o privire… mortală.

Sephora Must-have makeup palette

Sephora Must-have makeup paletteMisiunea sa: ne permite să luăm cu noi (peste tot) strictul necesar pentru machiaj. O trusă de machiaj compactă, cu patru nuanţe de fard de pleoape cu tonuri neutre, un fard de obraz şi o pudră bronzantă, o broşură cu instrucţiuni şi o oglindă. Mai trebuie ceva?

Sephora SOS Beauty Kit

Sephora SOS Beauty KitMinipilă de unghii, minipensetă, oglindă de buzunar, duo de elastice de păr, de şerveţele demachiante expres şi de şerveţele dizolvante expres. Nu cred că mai trebuie să adăugăm ceva şi consider kitul ca fiind ideal pentru o deplasare de o zi.

Minipensulă Sephora #45, pentru fond de ten, cu texturi multiple

Sephora minipensulă pentru fond de tenPentru deplasări în interes de serviciu, pentru vacanţe sau chiar pentru utilizare cotidiană (o poţi purta în beauty case-ul de urgenţă), pensula all-in-one se adaptează tuturor tipurilor de texturi de fond de ten: lichide, cremă sau pudră. Acest atuu se datorează calităţii fibrelor sintetice suple. Forma rotunjită şi densitatea specifică permit unificarea tenului, pentru o finisare transparentă şi naturală.

Deci, cum vi se par recomandările mele?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.