Lola's Box

De pe acum şi până la sfârşitul lunii martie, congestia nazală este un motiv de disconfort pentru purtător. Cum putem scăpa de această problemă? Putem încerca cu Vapour Rub.

Picăturile, aerosolii, diversele hapuri – cel mai bine este să fie recomandate de medic – reprezintă cel mai des întâlnite remedii împotriva congestiei nazale. Dar ce altceva putem să mai încercăm pentru a elimina mucozităţile? Vă spun un secret: unguentul decongestionant Vapour Rub. Se prea poate ca unii să fie deranjaţi de mirosul înţepător, dar acesta provine de la amestecul de uleiuri de eucalipt, cimbru şi mentol.

Vapour Rub Bell's

Vaporii din unguent au capacitatea de a face ca respiraţia bebeluşilor şi a copiilor să fie uşurată, astfel încât să poată fi hrăniţi fără probleme şi să doarmă liniştiţi. Modul de administrare este unul cât se poate de simplu: o mică aplicare pe piele, la nivelul pieptului. Alternativ sau preventiv, Vapour Rub se poate aplica pe o bucată de material textil, care se aşează în vecinătatea celui mic, dar fără a-i fi la îndemână.

În special în cazul bebeluşilor, problemele de respiraţie pot fi dintre cele mai variate: răceli, alergii, infecţii, tahipnee tranzitorie, sindrom de detresă respiratorie. Alături de alte indicaţii medicale, unguentul decongestionant poate completa tratamentul cu succes. Mai mult, Vapour Rub poate fi utilizat şi cu rol preventiv, dar şi pentru ameliorarea congestiei nazale. O altă idee de utilizare este pentru purificarea aerului din cameră, mai ales în perioadele cu incidenţă mare a virozelor şi alergiilor.

Vapour Rub Bell's

Distribuit de Business Partner, unguentul Vapour Rub poate fi găsit în farmacii (Tei, Help Net, Sensiblu, Dona, Ana Maria), magazine tip drogerie (DM) sau online. Produsul este disponibil în două variante:

  • Vapour Rub Snufflebabe (24g) – pentru bebeluşi cu vârsta de peste trei luni; preţ 17 lei;
  • Vapour Rub Bell’s (50g) – pentru bebeluşi cu vârsta de peste şase luni; preţ 22 lei.
Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.