Lola's Box

Aşa cum v-am mai povestit, în fiecare lună merg la Nomasvello Decebal pentru epilare IPL. Dar am văzut oferta bogată de servicii,aşa că m-am gândit să optez şi pentru o curăţare profundă Pro-Skin.

Nomasvello, tratament facialCu o săptămână înainte, fusesem la cosmetică (merg lunar pentru curăţare), dar nu eram pe deplin mulţumită de rezultate. Cum tenul meu este mixt, am zis că oricum nu are ce să îmi strice, aşa că orice curăţare este binevenită. Zis şi făcut! Mi s-a explicat că la acest “tratament” vor folosi ultrasunete şi că în zonele sensibile o să simt o uşoară durere, dar îmi garantează că voi fi mulţumita la sfârşit.

Nomasvello, tratament facialCurăţarea tenului la Nomasvello se realizează cu o spatulă prin care se transmit ultrasunetele. Mă uitam ce rămâne pe şerveţel după fiecare ştergere a spatulei şi parcă nu-mi venea a crede că aşa ceva era în tenul meu. Pe de-o parte eram impresionată de eficacitatea tratamentului, pe de altă parte eram îngrozită pentru că, aşa cum am menţionat anterior, nu trecuse decât o săptămână de când fusesem la cosmetică.

Nomasvello, tratament facialÎn privinţa durerii, pot spune că, la mine, a fost cam… aiurea la nas, dar baba suferă la frumuseţe. 🙂 La sfârşit m-am uitat în oglindă şi, wow, tenul meu era foarte luminos. Punctele negre de pe nas nu mai erau, pur şi simplu au dispărut. Într-o fracţiune de secundă am ajuns la concluzia că disconfortul resimţit la nas a meritat cu vârf şi îndesat. Pielea a devenit foarte catifelată.

Nomasvello, tratament facialPe lângă beneficiile vizibile precum eliminarea punctelor negre, curăţarea profundă scoate celule moarte şi are calitatea de a reactiva circulaţia zonei prin stimularea formării de colagen şi a regenerării celulare. Când am ieşit din salonul Nomasvello Decebal, am observat că, pe lângă un ten curat şi luminos, aveam şi ridurile estompate.

Nomasvello, tratament facialŞi pentru că suntem în perioada în care celebrăm iubirea, Nomasvello Decebal are o ofertă atractivă de Valentine’s Day: două şedinţe Pro-Skin – adică ce v-am povestit acum – la doar 100 de lei. Mie mi se pare foarte avantajoasă, aşa că îl iau pe “domnu’ meu” si mergem împreună la o rejuvenare. Trebuie să ne facem timp şi pentru noi şi să avem grijă unul de altul, aşa mai “deranjăm” stolul de fluturaşi din stomac. 🙂

Nomasvello Decebal, oferte

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Valentine’s Day cu Nomasvello Decebal

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.