Lola's Box

De-a lungul timpului, Giordani Gold a devenit un punct de referinţă al cataloagelor Oriflame. Acum, experienţa brandului suedez, întinsă pe o jumătate de secol, se transformă în primul parfum din istoria mărcii: Giordani Gold Essenza, posesorul unei note unice la nivel mondial.

În comparaţie cu o apă de parfum sau o apă de toaletă, calitatea şi exclusivismul unui parfum sunt conferite de concentraţia mai mare, de puritatea crescută, astfel că este simţit mai intens şi persistă o perioadă mai îndelungată. Datorită acestor calităţi, Giordani Gold Essenza se bucură de titlul de lux suprem în ceea ce priveşte parfumurile.

Giordani Gold EssenzaExclusivismul noului parfum din portofoliul Oriflame se datorează unei note unice la nivel mondial. Din inima parfumului, Essenza răspândeşte aura strălucitoare a florilor de portocal, astfel că Giordani Gold Essenza evocă splendoarea aurie ce inspiră şi pune în valoare senzualitatea femeii care îl poartă şi care, prin ea însăşi, personifică arta de a trăi frumos.

Însă nu doar noul concept face din Giordani Gold Essenza o piesă de lux autentic. Fiecare detaliu are propria contribuţie, fiind atent gândit în procesul de creaţie a acestui parfum floral-lemnos, prezentat într-o sticlă somptuoasă, impunătoare, asemenea cristalului – cu un capac fabulos, cu detalii din foiţă de aur veritabil, cu logo “GG” inscripţionat.

Giordani Gold EssenzaExclusiv pentru Oriflame

Maestrul parfumier Fabrice Pellegrin, artistul din spatele acestui parfum, şi-a găsit inspiraţia în timpul unei excursii în Sicilia. Într-o dimineaţă, în timp ce se plimba, a simţit că îl învăluie aroma sublimă a mii de portocali înfloriţi. Pe măsură ce razele soarelui se iveau printre pomii înfloriţi, mireasma florilor de portocali părea să inunde aerul, emanând o aură aurie fermecătoare. De atunci, şi-a dorit să recreeze acel sentiment de încântare ce l-a învăluit şi fermecat. Pasiunea sa pentru perfecţiune l-a condus către crearea notei florii de portocal Luxury Essenza – o notă unică ce este utilizată exclusiv pentru Giordani Gold Essenza.

Giordani Gold Essenza & Fabrice Pellegrin

Pentru mine, Oriflame este sinonim cu visuri, creativitate şi inovaţie. Să creez parfumuri pentru Oriflame înseamnă să ating sufletele oamenilor de peste tot din lume, prin creaţiile mele, şi asta mulţumită Oriflame.
Fabrice Pellegrin

Rafinat şi luminos, Giordani Gold Essenza se deschide cu note efervescente de top de bergamotă de Calabria, lămâie şi mandarină, pentru a capta aroma fericirii şi a razelor de soare din Italia. În centru, nota exclusivistă Luxury Essenza a florii de portocal este pusă în valoare de iasomia elegantă de sambac şi de migdalele verzi. Fineţea lemnului toscan, notele de ambră şi de mosc oferă parfumului senzualitate infinită – mai mult decât o aromă, este esenţă de parfum, cea mai pură şi premium formă de parfum.

Giordani Gold EssenzaDacă v-a încântat povestea Giordani Gold Essenza, va trebui să mai aşteptaţi o vreme până când îl puteţi purta, pentru că va fi disponibil începând cu 6 octombrie.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Unicat mondial de la Oriflame: Giordani Gold Essenza

  1. Arata extrem de elegant, mai bine decat multe parfumuri foarte scumpe. Mirosul sigur e extraordinar, notele sale ma atrag. Astept sa il miros. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.