Lola's Box

Pentru că astăzi, 6 iulie, este Ziua Internaţională a Sărutului, NIVEA ne provoacă la un sărut memorabil. Dar ce farmec ar mai avea acest gest, dacă buzele noastre nu ar fi moi şi catifelate?

De-a lungul timpului, indiferent de perioade şi de curente, sărutul a avut aceeaşi semnificaţie specială. Pasiune, iubire, nebunie, nonconformism sunt doar câteva din motivele care pot sta la baza unui sărut memorabil. Uneori, un sărut a unit cupluri şi a dat startul unor poveşti de dragoste pe care lumea le-a adorat. Alteori, a stârnit controverse şi a dus la abdicarea unor regi. Iar sărutul memorabil nu putea să nu fie sursă de inspiraţie pentru artişti celebri.

NIVEA Kissing DayCu cea mai delicioasă gamă de balsamuri de buze, NIVEA ne provoacă să ne pregătim buzele pentru un sărut memorabil şi să sărbătorim nu doar astăzi, 6 iulie, ci în fiecare zi. Pentru că, atunci când te simţi bine, ziua sărutului poate fi în fiecare zi şi în fiecare clipă. Ce, ne trebuie neapărat un motiv pentru a ne săruta?

This slideshow requires JavaScript.

Cu un pic de culoare, dar şi cu o îngrijire specială, buzele noastre sunt mereu pregătite pentru un sărut memorabil. NIVEA Fruitty Shine Cherry ne oferă buze strălucitoare, NIVEA Fruity Shine Strawberry ne aduc culoare intensă a buzelor, iar NIVEA Soft Rose împrumută buzelor romantismul pe care îl vrem omniprezent. Vom avea buzele hidratate şi nu rămâne decât să facem istorie cu un sărut memorabil.

Acum aştept impresii… Care a fost sărutul memorabil pentru voi?

Nu ai fi vrut să fii… Scarlett O’Hara?

De-a lungul timpului, cinematografia ne-a oferit numeroase săruturi memorabile, dar, pentru mine, de referinţă rămâne cel dintre năbădăioasa Scarlett O’Hara (interpretată de Vivien Leigh) şi Rhett Butler (Clark Gable), celebrul căpitan a cărui reputaţie nu era dintre cele mai strălucitoare în aristocraţia sudistă. Iar săruturile celor doi au dat naştere şi câtorva replici memorabile: “You should be kissed, and often, and by someone who knows how” sau “Frankly, my dear, I don’t give a damn”.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.