Lola's Box

Pentru cine suspină după serile de vară târzie şi briza parfumată a vacanţelor de la ţărmurile Mediteranei, Pick N Dazzle vine cu o surpriză parfumată: Desinvolte.

Câmpuri pline de flori parfumate şi grădini de citrice, ale căror arome se îmbină subtil. Ce poate fi mai plăcut şi mai revigorant? Poate un parfum care să vină cu note fresh, care să ne împrospăteze şi să ne revigoreze, ca într-o zi de vară. Şi totuşi, o combinaţie chic, plină de energie estivală, dar şi cu note calde şi delicate de toamnă. Pe scurt, aceasta este povestea Desinvolte, cel mai nou parfum cu care vă puteţi întâlni prin cutiuţele Pick N Dazzle.

Desinvolte

Aparent un buchet de arome incompatibile, Desinvolte le preia, le lasă să-şi rezolve “diferenţele”, apoi le transformă într-o combinaţie subtilă de eleganţă. Notele de vârf ale parfumului sunt omagiu adus verii şi florilor sale, strălucitoare şi fără de sfârşit. O învăluire de bergamotă, lămâie şi mandarină, care te energizează şi te vitalizează.

#ştiaţică… Bergamota este considerată una dintre cele mai bune note de citrice datorită nuanţelor sale florale amărui. Lămâia şi portocala sunt infuzate cu energia soarelui şi oferă posibilităţi nelimitate prin spiritul lor aventuros.

Desinvolte

Apoi, în notele de mijloc, Desinvolte te va încânta cu filosofia sa florală propusă prin buchetul de iasomie, tuberoze şi flori de portocal. Notele dulci fructate ale iasomiei sunt precum amintirea vagă a unui apus de august. Şi nici că se putea complement mai potrivit decât notele de flori de portocal. Tuberoza nu face decât să aducă o notă intrigantă parfumului general, latură datorată notelor amare ascunse în dulceaţa sa florală.

La baza parfumului, Desinvolte propune o întâlnire întunecată, misterioasă, cu note calde, senzuale de mosc. În fapt, este o fuziune de ghimbir, ylang-ylang, cedru, ambră, vanilie şi scorţişoară. Sunt primele semne care fac trimitere spre toamnă, iar parfumul se păstrează mult timp pe piele atunci când primele două note s-au evaporat.

Desinvolte

Exotismul ghimbirului este acompaniat de lămâie şi vanilie pentru acorduri luxoase. Pe de altă parte, mirosul îmbietor de ylang-ylang vine cu o temă mistic senzuală, care îi reconfirmă reputaţia de afrodiziac. În schimb, notele lemnoase de cedru evidenţiază mai bine notele floare din mijloc şi insuflă un sentiment de confort teluric. Per total, când se aşează bine pe piele, Desinvolte este “the date”. O întâlnire între ultimele zile de vară şi primele zile de toamnă. Totul într-o manieră feminină, subtilă, care îţi va permite să hipnotizezi şi să revitalizezi pe oricine va trece pe lângă tine.

Cu alte cuvinte, noul parfum din beauty boxul Pick N Dazzle este delicat şi totuşi puternic.

Desinvolte

Start la cadouri pentru Crăciun

Pentru că timpul este marele nostru duşman şi trecere mai repede decât ne-am dori, Pick N Dazzle a pregătit deja idei de cadouri pentru Crăciun. Două cutii Pre-Xmas Le Box, Rubi şi Gold, vă aşteaptă să le comandaţi pentru voi sau pentru persoanele dragi. Au tot ce ne trebuie pentru ritualul de îngrijire şi înfrumuseţare – skincare, makeup, parfum -, iar preţul este foarte atractiv: 99,00 de lei. Sfatul meu este să nu staţi prea mult pe gânduri. Aceste două beauty boxuri sunt ediţie limitată pentru o perioadă limitată de timp.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.