Lola's Box

Succesul înregistrat la workshopul de la începutul lunii iunie face ca pasionaţii de hair styling să poată vedea din nou la lucru trioul Jean-Baptiste Mazella, Dennis Taeldeman şi Dove Palmer. Cei trei maeştrii revin în România, şi de această dată la invitaţia Alfaparf Cosmetics (parte a Eternal Group).

Jean-Baptiste Mazella & Dennis Taeldeman & Dove PalmerTimp de trei zile – 10-12 august -, Phoenicia Grand Hotel (Bucureşti, Bd. Alexandru Şerbănescu nr. 2) va fi gazda unui eveniment-maraton, în care principalul punct de atracţie va fi workshopul de tunsori susţinut de Jean-Baptiste Mazella, Dennis Taeldeman şi Dove Palmer. Cu peste două decenii de educaţie şi experienţă profesională în predarea şi aplicarea tehnicilor de styling în salon, Mazella&Palmer au format şi au lucrat cu stilişti binecunoscuţi în lume, care şi-au îmbunătăţit cunoştinţele cu o nouă direcţie tehnică şi creativă.

Dove PalmerJean-Baptiste MazellaÎnainte de a crea acest duo inedit – Mazella&Palmer, o combinaţie extraordinară de viziuni şi culturi -, Jean-Baptiste Mazella (Franţa) şi Dove Palmer (Marea Britanie) au lucrat ca directori de creaţie pentru Sasoon. Stilul lor aduce dinamism în tendinţele internaţionale de coafare a părului, care imprimă o direcţie inovatoare şi creativă asupra tehnicilor utilizate.

Întâlnirile cu ei sunt întotdeauna un adevărat spectacol, cu tehnici de stil şi coafuri extrem de elaborate, dar şi cu rezultate de o frumuseţe ireală. Cursul va consta în demonstraţii şi hands-on ale elementelor de bază în tehnica de tunsoare: linie, graduare orizontală şi graduare verticală. Combinând tehnicile de tunsoare pe cele trei forme clasice (rotund, pătrat şi triunghi) şi folosind deconectarea şi liniile pe forma capului, cursanţii vor putea învăţa să creeze un număr nelimitat de look-uri, care vor creşte încasările salonului pe care îl reprezintă, dar vor şi amplifica potenţialul creativ.

Dennis TaeldemanProgramul detaliat al cursului se găseşte pe pagina Facebook Alfaparf Romania, iar înscrieri pentru locurile limitate se fac la telefon 0727.377689.

Mazella&Palmer – Not just how to cut hair, but why.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.