Lola's Box

Iată-ne în faţa unui nou week-end, dar nu vom încheia săptămâna până ce nu ne vom învălui în aroma unui nou parfum pe care, din această lună, îl vom găsi în beauty boxul Pick N Dazzle. Şi pentru că toamna întârzie să-şi intre în drepturi, am ales un parfum floral: Génésial Saisons.

Şi de data aceasta, cutiuţa Pick N Dazzle ne poartă în Normandia cea încărcată de istorie, o regiune supranumită “tărâmul pământurilor şi al mării”. Câmpiile Normandiei, pe care altă debarcau trupele Aliaţilor, sunt scăldate din plin de razele soarelui şi de briza Atlanticului. Aerul proaspăt al Normandiei l-a inspirat pe parfumierul Roland V., care a creat un parfum complex, Génésial Saisons.

Când încerci întâia dată parfumul, prima impresie este că te plimbi printr-o livadă de citrice, într-o zi de vară, cu soarele arzător ce-ţi zâmbeşte din înaltul cerului. Un parfum deopotrivă relaxant şi complex prin simplitatea lui, care treptat te poartă spre livada cu piersici – da, acelea mari, zemoase şi parfumate -, pentru ca în final să ajungi la gărduleţul lângă care se află tufele de coacăze negre.

Roland V. Génésial SaisonsTreptat, de la o oră la alta, Génésial Saisons m-a purtat de pe meleagurile Normandiei spre grădina bunicii, acolo unde mi-am petrecut copilăria – ce mult mi-aş dori să revin în acei ani. Fără să vreau, mi-am amintit de bunătăţile aromate pe care le făcea bunica. Iar dacă şi “bunele” voastre au făcut dulceaţă de trandafiri, parfumul acela îl veţi regăsi în notele Génésial Saisons. Când veţi purta acest parfum, să nu vă miraţi dacă veţi fi oprite pe stradă de un domn elegant, care vă va întreba surâzător: “Mii de scuze, dar ce parfum purtaţi? Pentru că mi-aş dori ca şi soţia mea să-l poarte”. Aşa cum mi s-a întâmplat mie deunăzi… 🙂

Trebuie să recunosc că de mult nu am mai fost atât de plăcut impresionată de un parfum despre care nu ştiam nimic. Chiar dacă l-am pulverizat la primele ore ale dimineţii, încă îi simt aroma elegantă chiar şi la ora la care scriu acest articol – 22.00. Floral şi fresh, Génésial Saisons se dovedeşte un parfum atemporal, care evidenţiază frumuseţea celei care îl poartă.

Ca şi parfumul de care v-am vorbit săptămâna trecută, şi Génésial Saisons îl veţi găsi în beauty boxurile Premium Picks. Preţul lunar al cutiuţei este de 239 de lei (pentru un abonament de şase luni) – poate vi se va părea cam mult, dar faceţi o afacere foarte rentabilă, pentru că doar parfumul ar fi aproximativ 200 de lei, în cazul în care s-ar vinde separat. În plus, la abonamentul de şase luni aveţi şi un cadou garantat, dar vă las să descoperiţi singure pe site.

Roland V. Génésial SaisonsŞi putem vorbi despre un parfum nou fără să avem şi un concurs? Bineînţeles că nu, aşa că iată regulile ce trebuie îndeplinite pentru a putea câştiga un beauty box, care include şi parfumul Génésial Saisons:

  1. Să daţi LIKE paginilor Lola’s Box şi Pick N Dazzle.
  2. Să ai beauty profil pe site-ul Pick N Dazzle.
  3. Să dai share public acestui post.
  4. Să laşi un comentariu la acest post care să cuprindă:
  • adresa de e-mail cu care ţi-ai creat beauty profil;
  • linkul de share public al postării;
  • pune tag cu numele unei prietene care ar fi interesată de acest parfum;
  • răspunsul la întrebarea “Când te gândeşti la un parfum franţuzesc, ce arome îţi vin în minte?”.

Concursul începe azi, la ora 10.00, şi se încheie miercuri, 9 septembrie, la ora 24.00. Câştigătorul va fi anunţat vinerea viitoare (după validare de către echipa PND), când vă dezvălui al treilea secret al cutiilor Pick N Dazzle.

Roland V. Génésial SaisonsÎnainte de punctul final, vă anunţ şi cine este câştigătoarea premiului de săptămâna trecută. Numărul câştigător a fost… 13, adică Elena Naconecini (rezultatul tragerii la sorţi: http://bit.ly/1LZ88uP).

Nu este o cerinţă, ci doar o rugăminte: Cutia Pick N Dazzle a fost nominalizată la Premiile PURE Beauty din Marea Britanie şi o puteţi vota aici: http://bit.ly/1PX0bF2. Nu durează decât un minut ca să îi daţi votul vostru.

Facebook Comments

Related Posts

10 thoughts on “ÎNCHEIAT/Un nou parfum dezvăluit de Pick N Dazzle: Génésial Saisons & CONCURS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.