Lola's Box

Trebuie să recunosc că sunt uimită de expansiunea brandului Flormar. Aproape că lună de lună de inaugurează un nou magazin în Bucureşti, iar cel mai nou şi-a deschis porţile în Pipera Plaza.

Nu ascund faptul că mă bucură această extindere a reţelei de magazine Flormar pentru că, indiferent de zona în care ajung, mă pot opri într-una din locaţii pentru a testa noile produse – şi, bineînţeles, să şi cumpăr ceva. Dacă aţi avut curiozitatea să încercaţi produsele mărcii a cărei istorie a început la Milano, acum 45 de ani, cu siguranţă aţi remarcat că raportul preţ-calitate este unul excelent.

Ce poţi găsi în noul magazin Flormar, dar şi în celelalte locaţii? Pe lângă o explozie de culoare, aşa cum ne-a obişnuit, iată ce mai poţi găsi interesant.

Dazzling Eye Shadow (31 de lei)

Flormar Dazzling Eye ShadowCu o textură revoluţionată, acest fard de pleoape este catifelat şi dispune de nuanţe intense. Produsul combină doar agenţi puri, care au darul de a face ca textura să fie netedă şi catifelată, iar culoarea este intensă. În plus, şi ambalajul este unul foarte elegant, cutia fiind înnobilată de gravura cu catifea. Vă veţi îndrăgosti imediat de ea şi vă veţi dori să o aveţi în portfard. Cu siguranţă, veţi fi invidiate de prietene.

Eyebrow Design Kit (42 de lei)

Flormar Eyebrow Design Kit

Flormar Eyebrow Design KitPentru că vrea ca sprâncenele noastre să arate foarte bine, iar modelarea acestora să se realizeze uşor, Flormar a creat un kit special. Cu un ambalaj minimalist, dar elegant, setul – format dintr-o minipensetă, o pensulă duo, ceară şi fard pentru sprâncene – poate fi purtat chiar şi într-o poşetă de mici dimensiuni. Prima dată se aplică ceara cu ulei de jojoba, care este pigmentată şi nelipicioasă, apoi culoarea se intensifică prin fard. După aplicare, cu ajutorul pensulei se îndepărtează firele rebele ce depăşesc forma construita. Kitul este disponibil în patru variante: Light (1), Light Medium (2), Medium (3) şi Dark (4).

Precious Lipgloss (32 de lei)

Flormar Precious LipglossDatorită texturii extraordinare, buzele sunt incredibil de moi şi atractive, tehnologia inovatoare de gel face ca suprafaţa să fie cremoasă şi elastică, iar culoare intensă. Buzele pe care se aplică glossul se bucură de hidratare, graţie extractului de floare de cireş, în timp ce extractul de ambră din compoziţie repară structura delicată a buzelor şi le hrăneşte.

Mini Refill Spray (30 de lei)

Flormar Mini Refill SprayCând te îndrăgosteşti de un parfum, ai vrea să îl ai mereu la îndemână. Şi totuşi, cum faci ca să nu cari ditamai sticla de parfum după tine? Ei bine, dispozitivul revoluţionar de la Flormar este soluţia ideală. Redus ca dimensiuni, îl poţi purta în orice poşetă, nu îţi creează probleme nici dacă îl ai în bagajul de mână în avion – ştiţi şi voi ce stricte sunt regulile companiilor aeriene în privinţa cosmeticelor la bordul aeronavelor. Datorită sistemului ingenios, reumplerea recipientului se face prin simpla apăsare pe supapa parfumului dorit. Cool, nu? Dacă vă place ideea, profitaţi acum pentru că Mini Refill Spray este la ofertă.

Lac de unghii Full Color Neo Love Story (12 lei)

Flormar ojă Full Color Neo Love StoryManichiura este unul din capitolele la care trebuie să strălucim mereu şi nici o femeie nu refuză un pic de culoare pe unghii, tot ce trebuie să facă este să aleagă nuanţa potrivită în funcţie de eveniment sau de starea de spirit. Pentru prima lună de toamnă, opţiunea mea este lacul de unghii Full Folor Neo Love Story, o nuanţă foarte frumoasă de roşu. Cu textură bogată şi acoperire intensă, lacul de unghii are timp de uscare foarte scurt datorită tehnologiei Gel IV, iar stratul tare menţine lacul pe unghii o perioadă îndelungată.

Deci, cum vi se par noutăţile?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.