Lola's Box

Când începem să ne machiem, primul pas pe care îl facem este să folosim un fond de ten. Şi, când vrem ca totul să arate perfect, ne uităm la ce este mai bun. Machiajul trebuie să fie… infailibil.

Fond de ten L'Oreal Paris Infallible, Laetitia CastaCum ar fi ca machiajul tău să fie perfect timp de 24 de ore, să arate la fel de bine şi dimineaţa, dar şi seara, până noaptea târziu? În plus, nu ar fi ideal ca tenul să se simtă Fond de ten L'Oreal Paris Infallibleconfortabil, să nu aibă acea senzaţie de supraîncărcare? Ei bine, L’Oreal Paris Infaillible se anunţă noul standard pentru fondul de ten de lungă durată.

Cea mai nouă creaţie a casei franceze promite să nu facă nici un fel de compromisuri în privinţa imperfecţiunilor, al transferului, al tenului lucios, al senzaţiei de ten uscat şi al efectului de mască. Toate acestea se datorează complexului hialuronic inovator şi pigmenţilor foarte rezistenţi, care alcătuiesc tehnologia – aşa cum spune şi numele fondului de ten – infailibilă.

Fondul de ten L’Oreal Paris Infaillible asigură prospeţime şi acoperire perfectă pe durata întregii zile, aşa că adio imperfecţiuni şi ten lucios. Preţul? 69,99 lei, ceea ce mi se pare mai mult decât acceptabil pentru un produs de calitate şi un brand de notorietate internaţională.

Facebook Comments

Related Posts

5 thoughts on “Un fond de ten… Infaillible

  1. Am folosit formula veche de Infailibil și am fost mulțumită, până când mi s-a schimbat tenul și îmi simțeam fața mult prea încărcată.
    Sunt curioasă cum este această nouă formulă dacă reușește să aibă acel finish perfect, fără cusur, pentru că cea veche asigura o acoperire foarte bună. Ca și preț mi se pare un fond de ten rezonabil și aș da banii pe el dacă își face bine treaba.

    Cătălina,
    http://www.ebonyvintage.blogspot.com

  2. Ani de zile am folosit fond de ten loreal dar cum pielea se schimba odata cu varsta se pare ca acum nu mi se mai potriveste.Dar pot testa produsul nou, cine stie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.