Lola's Box

Am primit cu mare bucurie invitaţia la un party Tupperware. Sincer, nu ştiam la ce să mă aştept, am înţeles că vom găti ceva, aşa că am ales o ţinută comodă. Acolo m-am întâlnit cu alte bloggeriţe, care aveau deja experienţă în “party-uri”. Produsele le cunoşteam încă din Ungaria, unde, dacă nu aveai măcar un bol Tupperware, nu erai gospodină.

Cooking party TupperwareAm ajuns şi am găsit o gaşcă prietenoasă şi veselă. Mare mi-a fost mirarea când, de fapt, ne-a gătit un bărbat. A făcut pâine, pui cu broccoli şi salată – toate acestea într-o oră. Acum o să mă suspectaţi că spun poveşti de adormit copiii. Ei bine, compania deţine o tehnologie destul de bună. Cum crezi că este când pui ingredientele pentru pâine într-un bol, îl închizi, după care îl agiţi de câteva ori şi gata aluatul… Apoi îl laşi în bol, iar acesta din urmă te avertizează – cu un “sărit de capac” – atunci când a crescut aluatul. Spre deliciul tuturor, una dintre fete s-a speriat binişor când a sărit capacul. 🙂

Cooking party TupperwareCum poţi face pui cu broccoli în doar jumătate de oră, fără foc? Pui ingredientele în bol şi torni apă fierbinte, apoi închizi capacul şi… Ta dam, în jumătate de oră, totul este gata.

Câte dintre voi aţi vrut o salată de crudităţi, dar aţi abandonat proiectul din cauza răzătoarei? Recunosc, cu mâna pe inimă, că eu abandonez mereu, pentru că, invariabil, reuşesc să îmi rad şi degetele pentru că nu sunt atentă. Sau câte dintre voi iubesc tocatul de ceapă? Ei bine, şi pentru acestea, Tupperware are o soluţie. Un robot manual, cu care poţi controla şi dimensiunea produsului tocat.

This slideshow requires JavaScript.

Ei bine, aşa ne-am petrecut o seară cu multă veselie la sediul Tupperware din Bucureşti. Eu am primit cadou o caserolă pentru depozitate legume, iar acestea, după două săptămâni, arată cam aşa…

Cooking party Tupperware

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.