Lola's Box

Ți s-a întâmplat vreodată să vrei să-ţi îmbraci ţinuta preferată şi să descoperi că ai cedat în lupta cu kilogramele? Fiecare dintre noi spune “de mâine adopt un stil de viaţă sănătos, încep să fac mişcare, trebuie să-mi revin”, dar deseori cedăm pentru că nu găsim programul adecvat care să ne ajute în aceasta misiune… dificilă.

Cu siguranţă, toate ne dorim să fim în pas cu moda, dar păstrarea siluetei trebuie să aibă ca principiu de bază şi menţinerea sănătăţii. Trebuie să avem grijă de corpul nostru, pentru că – mai devreme sau mai târziu – ne va trăda şi repararea “daunelor” va presupune un efort mult mai mare decât ar fi fost necesar pentru întreţinere.

De vină pentru numeroasele concesii pe care le facem este şi programul cotidian, dar nici noi nu avem vreo scuză pentru că nu ştim să ne stabilim priorităţile. Dar ne-am gândit vreodată să ne oferim o vacanţă în care să îmbinăm relaxare şi întreţinerea, totul după un program profesionist? Dacă suntem sincere cu noi înşine, majoritatea răspunsurilor vor fi “NU”.

Parcă ţi-am stârnit interesul pentru o vacanţă din care să te întorci mai suplă, mai sănătoasă, mai în formă? Dacă da, atunci ce ai spune de o tabără la munte. Sigur ai fi încântată să petreci o săptămână de răsfăţ la Poiana Braşov, la mijlocul lunii ianuarie, după ce “ai gustat” din bucatele savuroase în timpul Sărbătorilor de iarnă.

Programul taberei cuprinde cursuri de aquagym, aquazumba, pilates, fitball, zumba, hula hoops, power abs & legs, masterstretching & port de bras şi nordic walking, toate sub coordonarea unor antrenori profesionişti de renume. Aceştia te vor învăţa exerciţiile corecte, dar îţi vor indica şi cele mai bune metode de refacere, astfel încât antrenamentele să nu ţi se pară o corvoadă, ci o modalitate distractivă de a-ţi menţine sănătatea.

La finalul taberei de slăbit cu Ars Nova, cu siguranţă vei fi o prezenţă care va atrage privirile la orice eveniment, indiferent de ideile năstruşnice pe care designerii le vor propune în materie de fashion. Vei fi deopotrivă apreciată şi invidiată pentru forma fizică deosebită. Şi, de ce nu, să-ţi începi anul într-un mod sănătos.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.