Lola's Box

În orice anotimp, pielea noastră are nevoie de îngrijire, indiferent de vârstă. Hidratarea trebuie să fie o constantă a ritualului nostru de îngrijire, iar elmiplant ne propune patru loţiuni de corp, care mai de care mai atractivă.

elmiplant, lotiuni de corpDin cauza a numeroşi factori, sănătatea şi strălucirea pielii noastre se pot pierde foarte uşor, ceea ce face ca trupul nostru să înregistreze o stare de disconfort. Fără prea mult efort, putem elimina acest impediment – nu trebuie decât puţină dragoste şi atenţie. Ok, fie, şi un mic ajutor din partea gamei elmiplant body nutrients, care conţine patru produse destinate îngrijirii corpului.

Indiferent de varianta aleasă, loţiunile de corp elmiplant oferă hidratare până la 48 de ore şi se absorb uşor în piele, fără a lăsa urme grase. Formula acestora este îmbogăţită cu ingrediente 100% naturale, obţinute prin metode prietenoase cu mediul, care asigură păstrarea proprietăţilor substanţelor active.

Loţiune de corp intensiv-hidratantă body nutrients, cu extract de bambus şi iaurt (13 lei)
Iaurtul – un cocktail natural de proteine, minerale şi vitamine – hidratează imediat zonele uscate şi deshidratate. Reglează procesele biochimice de la nivelul pielii şi stimulează regenerarea epidermei şi sinteza de colagen. Extractul de bambus protejează pielea şi îi conferă un aspect sănătos şi o textură fină şi delicată.

elmiplant, loţiune de corp intensiv-hidratantăelmiplant, lapte de corp nutritiv-reparatorLapte de corp nutritiv-reparator body nutrients, cu extracte de bumbac şi orez (13 lei)
Având un conţinut ridicat de minerale şi proteine, extractul de bumbac ajută la restabilirea catifelării şi elasticităţii pielii. În acelaşi timp, extractul de orez menţine echilibrul natural de hidratare, îmbunătăţeşte aspectul pielii şi o lasă fină şi radiantă.

Loţiune de corp pentru fermitate body nutrients, cu ulei de mandarine şi Lipofirm (15 lei)
Indiferent de sezon, tonusul şi fermitatea pielii sunt la modă, sunt obligatorii! Loţiunea de corp elmiplant îmbunătăţeşte elasticitatea şi redă pielii o textură vizibil mai catifelată şi mai fermă – după numai şapte zile de utilizare. Formula, care se absoarbe uşor în piele, este îmbogăţită cu Lipofirm, un complex de ingrediente naturale ce reface fermitatea pielii, stimulând şi reglând microcirculaţia. Uleiul de mandarine 100% natural are proprietăţi tonice şi de purificare, astfel că îmbunătăţeşte textura pielii şi îi restabileşte elasticitatea şi supleţea.

elmiplant, loţiune de corp pentru fermitateelmiplant, loţiune de corp Silky RadianceLoţiune de corp Silky Radiance body nutrients, cu unt de cacao şi macadamia (13 lei)
Aspectul sănătos, strălucitor şi catifelat poate dura până la 48 de ore, dacă pielea ternă şi deshidratată este tratată cu loţiunea Silky Radiance. Untul de cacao, renumit pentru excelentele calităţi emoliente atunci când se topeşte la temperatura corpului, hrăneşte pielea şi îi restabileşte strălucirea naturală. Bogat în acizi graşi esenţiali, uleiul de macadamia hidratează şi conferă o senzaţie catifelată şi fină.

Toate cele patru produse sunt fără parabeni sau parafine, nu conţin coloranţi, extractele sunt 100% naturale, iar loţiunile au fost testate dermatologic.

Deci… Cine vrea o piele fină, ca de zeiţă? 🙂

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.