Lola's Box

Sfaturile, de orice fel ar fi ele, primite de la specialişti adevăraţi sunt o adevărată mină de aur. Şi, în materie de make-up, Gina Brooke este un nume de referinţă. Dacă numele ei nu vă spune nimic, aflaţi că este… make-up artistul superstarului Madonna.

Fără a avea nimic din aerele specifice staturilor cu care colaborează, Gina Brooke este mereu deschisă şi dornică de a împărtăşi din experienţa ei. Am întâlnit-o la evenimentul “I am the one” by Intraceuticals, unde make-up artistul Madonnei a povestit din provocările cu care s-a confruntat în relaţia cu diferite vedete şi a dezvăluit din secretele de frumuseţe ale stelelor hollywoodiene.

Trei sfaturi de bază pentru un machiaj perfect

“Înainte de toate este important să-ţi pregăteşti tenul foarte bine”, spune Gina Brooke, care acordă maximă atenţiei etapei dinaintea aplicării machiajului. “Altfel, nu va rezista mult şi nici nu va arăta bine.” Pe lângă curăţarea atentă a tenului, se recomandă folosirea unor produse de îngrijire, potrivite pentru fiecare tip de piele. Intraceuticals Rejuvenate maximizează hidratarea şi volumul pielii şi reduce instant liniile fine şi ridurile, fiind indicate chiar şi persoanelor cu piele sensibilă. Produsele ţintesc probleme precum îmbătrânirea prematură a pielii, ridurile şi liniile fine, deshidratarea pielii, cearcănele şi pielea ternă.

Al doilea sfat important are în vedere acordarea atenţiei pielii. “Felul în care arată pielea ta are un impact major asupra aspectului machiajului”, afirma make-up artistul Madonnei. Nu în ultimul rând, este important să te concentrezi asupra trăsăturilor feţei. “Priveşte-le obiectiv şi canalizează-ţi atenţia asupra celor care îţi plac, nu pune accentul pe cele care îţi displac, precum ochii umflaţi sau prezenţa cearcănelor. Ai grijă de pielea ta, foloseşte produsele de îngrijire potrivite”, conchide Gina Brooke.

Naomi Campbell – makeup intens. Kim Kardashian – machiaj natural

Când o întrebi despre celebrităţile cu care a lucrat, Gina Brooke vorbeşte cu plăcere despre Kim Kardashian sau Naomi Campbell. “Nu am avut niciodată experienţe neplăcute cu celebrităţile. De exemplu, cu Kim Kardashian mă înţeleg foarte bine, este ca şi cum aş machia-o pe cea mai bună prietenă a mea. Ştie foarte multe despre make-up, motiv pentru care avem foarte multe lucruri de împărtăşit”, spune Gina.

Mai mult, Gina Brooke a dezvăluit că machiajul mai intens este potrivit pentru Naomi Campbell, în timp ce lui Kim Kardashian i se potriveşte mai mult unul natural. “Cred că cineva precum Kim ar arăta mult mai bine cu mai puţin make-up. Când vorbim de transformări realizate prin machiaj, Naomi îşi cunoaşte foarte bine trăsăturile feţei, ştie exact ce i se potriveşte şi ce nu. Este foarte plăcut să lucrezi cu ea pentru că, prin diferite tehnici de machiaj, vezi cum i se transformă chipul şi devine tot mai frumos”, a adăugat make-up artistul Madonnei.

Când, cum şi pentru ce folosim Intraceuticals Boosters

Înaintea oricărui machiaj, pentru pregătire, Gina foloseşte Intraceuticals Boosters, în funcţie de necesităţile fiecărei persoane.

  • Booster Vitamin C+3 este folosit ca bază, pe toată faţa, cu excepţia zonei perioculare, peribucale şi a ridurilor nazogeniene. Ajută la sintetizarea colagenului, oferă luminozitate şi fotoprotecţie, reprezentând totodată şi un foarte puternic antioxidant.
  • Booster Antioxidant se aplică în zona perioculară, pentru a ridica pleoapa superioară; în zona cearcănului oferă luminozitate şi tratează edemele perioculare.
  • Booster Collagen se foloseşte în zonele care au nevoie de susţinere specifică atunci când vine vorba despre fermitate: pomeţi şi zona mandibulei. Declanşează formarea de noi fibre de colagen şi ajută la redefinirea conturului facial.
  • Booster Vitamin A este folosit ca iluminator pentru a scoate în evidenţă trăsăturile feţei; la finalul protocolului de tratament, se aplică în zonele în care vrem să atragem lumina.

Ce spuneţi, respectaţi toate sfaturile? Sau aveţi vreun pont suplimentar?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.