Vine o vârstă de la care schimbările hormonale influenţează şi calitatea părului. Mai cad fire de păr, se mai pierde din strălucire. Când ai nevoie apelezi la un prieten bun, iar eu am încercat Plantur 39 Color Blonde. Chiar dacă sunt abia la început, primele rezultate sunt încurajatoare.

Stresul cotidian, vopsirea repetată a părului, poluarea din aer, schimbările hormonale – fiecare dintre acestea influenţează modul în care arată părul nostru. Iar uneori te mai poţi trezi şi că firele de păr se adună în scurgerea de la cadă, pe perie sau le observi pe haine. Este semn că trebuie să intervii rapid pentru a nu te transforma în… cântăreaţa cheală. 😉

Pe altă parte, noi, blondele vopsite, ne confruntăm cu acea nuanţă de galben care apare după câteva spălări. Eu, care prefer să-mi vopsesc părul în nuanţe de gri, am trăit un amestec de emoţii atunci când am ieşit de la coafor. Eram fericită că am griul perfect pe care mi-l doream, dar în sinea mea mă gândeam deja că va veni momentul când mă voi privi în oglindă şi voi vedea un “galben pui” pe cap, lucru cauzat celor câteva spălări ce urmau.

Aş fi vrut să-mi păstrez strălucirea culorii, să-mi acopăr firele albele – deh, nimeni nu scapă de apariţia lor -, să nu mai văd fire de păr căzute. Şi mi-am adus aminte că am mai încercat Plantur 39 în trecut, iar rezultatele au fost cele pe care mi le-am dorit. Aşa că am apelat la un prieten, care acum poartă numele Plantur 39 Color şi care păstrează reţeta de bază a gamei: cafeina. Da, acea cafeină pe care mulţi o servesc sub formă de cafea.

Din start trebuie să vă spun că, pentru a obţine rezultatele cele mai bune, este recomandată utilizarea împreună a şamponului şi a balsamului. Fiind vară şi cald, am utilizat intensiv noul Color Blonde. Iar cu fiecare folosire a şamponului am remarcat o strălucire tot mai intensă a culorii – era clar că imaginaţia mea o luase razna rău la coafor. 😊 Griul meu şi-a păstrat strălucirea, ba chiar a devenit un pic mai intens, iar firele de păr albe au fost estompate.

Ziceam ceva de cafeină? Da, sub forma ingredientului Phyto-Caffeine, pătrunde la rădăcini şi previne căderea părului, cauzată de schimbările hormonale fireşti odată cu înaintarea în vârstă. Cum eu sunt fără tiroidă de aproape opt ani, vă daţi seamă că efectul este amplificat în ciuda pastilelor pe care le iau zi de zi. Cred că aş putea fi “cobai” pentru cercetătorii de la Dr. Wolf.

Plantur 39 Color este o gamă de şampoane şi balsamuri colorante, care reîmprospătează culoarea părului şi-i redă strălucirea. Pigmenţii puternici se acumulează pe păr la fiecare spălare şi-i conferă un efect de culoare. Spre deosebire de produsele tradiţionale de vopsire, ai căror pigmenţi intră în structura firului, care este modificată şi chiar deteriorată, cei de la Plantur 39 rămân pe suprafaţa firului. În plus, balsamurile vin ca o completare: nu numai că amplifică efectul culorii, dar conferă volum şi îngrijesc părul – în plus, folosite în tandem menţin culoarea pentru mai mult timp.

V-am spus că am încercat Color Blonde, dar să ştiţi că Plantur 39 Color nu este numai pentru blonde. Gama include şi varianta Color Brown, care este potrivită pentru cele cu păr şaten. Promite o nuanţă de brun profund cu fiecare spălare şi cred că o şi obţineţi – aşa cum eu am reuşit cu Color Blonde. Dacă încercaţi vreuna din variantele Plantur 39 Color – le găsiţi numai în farmacii -, nu ezitaţi să-mi lăsaţi feedback. Chiar sunt curioasă ce impresii v-au făcut.

PS: Staţi cu ochii pe contul meu de Instagram pentru că urmează o surpriză. 😉

Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.