Lola's Box

Pentru realizarea unui makeup de seară, astăzi discutăm despre trei produse din portofoliul MustaeV: doi pigmenţi strălucitori pentru machiajul pleoapelor şi un tuş negru care pot transforma orice femeie în “queen of the night”.

MustaeV Color Powder Starlight – Gold

Despre acest pigment, MustaeV spune că este “o pudră perlată sclipitoare, colorată şi spumoasă, cu caracteristici distincte şi strălucitoare care se aseamănă cu stelele nopţii”. Şi trebuie să ştiţi că nici că se puteau cuvinte mai bine alese. Cu un luciu misterios, pigmentul auriu (010) oferă aderenţă ridicată şi rezistenţă datorită microparticulelor strălucitoare.

MustaeV Color Powder Starlight Gold

Color Powder Starlight se poate folosi individual, dar şi în combinaţie cu alte produse de makeup precum o pudră sau un lip gloss, cărora le va da o strălucire plină de glamour. În funcţie de incidenţa luminii, pudra perlată oferă o aură mistică machiajului pe care îl purtaţi. Cu ajutorul unei pensule, pigmentul se aplică pe pleoapă, de-a lungul liniei genelor.

MustaeV Color Powder Moonlight – Champagne

MustaeV Color Powder Moonlight Champagne

Un alt pigment pe care l-am încercat din gama Color Powder este MustaeV Moonlight în nuanţă Champagne (030). “Străluceşte asemenea lunii pe cerul nopţii, cu o strălucire care ademeneşte graţie culorii subtile din pudra perlată.” Este un produs versatil, care emite nuanţe luminoase irizate în funcţie de unghiul din care cade lumina.

Swatches: MustaeV Color Powder Moonlight Champagne (stânga) & MustaeV Color Powder Starlight Gold
Swatches: MustaeV Color Powder Moonlight Champagne (stânga) & MustaeV Color Powder Starlight Gold

Moonlight Champagne se poate folosi lejer ca simplu fard pentru ochi – un argument în plus este nuanţa discretă a pigmentului. Pe de altă parte, poate fi combinat cu alte produse precum pudra sau un highlighter, iar rezultatul va fi o strălucire tridimensională. Trebuie să recunosc că mie mi-a plăcut produsul pentru că este o pudră perlată fină, cu o strălucire luminoasă.
Pont: dacă îl combinaţi cu lip gloss, buzele vor fi sclipitoare şi voluminoase.

MustaeV Smudge Proof Catwalk Gel Liner – Black

MustaeV Smudge Proof Catwalk Gel Liner

“Un gel liner cremos, care îţi va evidenţia ochii pentru un look glamorous demn de catwalk.” Disponibil doar de culoare neagră, acest tuş pentru ochi este un produs cu o nuanţă bogată şi intensă, care oferă o finisare mată. Textura mătăsoasă permite o aplicare uşoară, care rezistă foarte bine şi nu se întinde.

Este tuşul cu ajutorul căruia vei putea să-ţi defineşti ochii şi este ideal pentru zilele de vară, atunci când căldura solicită, mai mult ca niciodată, farduri waterproof. În doar câteva clipe după aplicare, gel linerul se usucă imediat şi rezistă foarte bine de-a lungul zilei, aşa că nu trebuie să vă refaceţi machiajul. La aplicare, puteţi trasa o linie discretă sau una definită, dar puteţi încerca şi un look mai dramatic.

MustaeV Smudge Proof Catwalk Gel Liner

Din punct de vedere al raportului preţ-calitate, pot spune că fiecare dintre cele trei produse merită să fie cumpărat. Dacă vă tentează să cumpăraţi online, tot ce vă trebuie este multă răbdare cu Poşta Română – timpul de livrare este decent, ţinând cont că produsele MustaeV vin din SUA, dar legile vamale româneşti se schimbă după cum bate vântul.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.