Lola's Box

Zilele trecute m-am întâlnit cu Tavia, care mi-a oferit câteva mostre de MustaeV Skinny Tint Foundation pe care să le testez. Ea era foarte încântată de fondul de ten, aşa că am zis să îl încerc şi eu.

După cum suna descrierea nuanţei pe care mi-a oferit-o, Bright Beige, aproape că eram convinsă că nu mi se potriveşte, dar am spus să verific acoperirea şi textura, iar în caz că sunt mulţumită să mă orientez spre altă culoare. Ştiţi cum suntem noi femeile… Iubim sau nu un produs doar pentru că ne uităm la el. 🙂

Trebuie să recunosc că din start am rămas impresionantă de puterea de acoperirea a produsului MustaeV. Chiar dacă fondul de ten îl vezi ca fiind unul uşor, acoperirea pe care o oferă este una foarte mare – de la un nivel uşor sub mediu până la integral, utilizând unul sau două straturi (în fotografii puteţi vedea cum mi-au dispărut petele pigmentare de pe mână).

MustaeV fond de ten Skinny Tint Bright BeigeÎn plus, pe lângă puterea de acoperire, MustaeV Skinny Tint Foundation Bright Beige rezistă foarte mult timp, iar pielea are un aspect sănătos, neted şi catifelat chiar şi după câteva ore de la aplicare. Însă surpriza cea mare a fost să văd că produsul se adaptează culorii tenului – deşi făceam un simplu test şi eram convinsă că îl voi şterge după ce îl încerc, am rămas cu el pe ten pe întreaga durată a zilei.

Unul din atuurile fondului de ten MustaeV Skinny Tint este pelicula de protecţie a hidratării, care controlează evaporarea apei şi menţine pielea hidratată continuu, aspect pe care îl remarci imediat după aplicarea produsului. De altfel, fondul de ten a primit numeroase aprecieri pozitive din partea make-up artiştilor pentru acoperire, rezistenţă şi finisare.

MustaeV, şase decenii în industria beauty

MustaeV fond de ten Skinny Tint Bright BeigePovestea MustaeV se întinde pe mai bine de şase decenii, perioadă în care compania a dezvoltat şi a furnizat produse pentru companii internaţionale renumite. Studiul şi dezvoltarea produselor cu make-up artişti renumiţi se desfăşoară în laboratoarele din Apgujeong Dong şi Cheongdam Dong, considerate a fi “Mecca of beauty” în Coreea de Sud. Prin aceasta, MustaeV a dorit să demonstreze că produsele de foarte bună calitate reprezintă “must have” atât pentru profesioniştii industriei beauty, cât şi pentru consumatori.

De altfel, produsele sud-coreene sunt renumite pentru calitatea lor, femeile din “Ţara Dimineţilor Liniştite” punând mare preţ pe ingredientele naturale şi de foarte bună calitate. Spre deosebire de alte branduri de retail, MustaeV se remarcă prin dezvoltarea constată de noi culori şi produse de make-up de calitate înaltă, care oferă o pigmentare intensă, stau bine pe ten şi sunt rezistente în timp.

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Tried & tested: MustaeV Skinny Tint Foundation Bright Beige

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.