Lola's Box

A trecut mai bine de o lună de când v-am povestit ce am mai testat de la MustaeV. În tot acest timp am primit un nou colet de peste Ocean şi, după perioada de probă, astăzi vă împărtăşesc impresiile despre MustaeV Lustrous Cream Base.

Aproape că îmi pierdusem orice speranţă în privinţa testării noilor produse MustaeV. Până să ajungă la mine, coletul avea de parcurs aproape jumătate de mapamond, tocmai din însoritul Texas, cu celebrii cowboys şi renumita familie Ewing. Emoţiile au început în momentul în care orice verificare după tracking number îmi arăta că micul meu pachet era la Chicago. O zi, două, o săptămână… Până când primesc avizul de la poşta vamală, care, între noi fie vorba, s-a mutat dintr-un sediu ciudat într-unul care dă impresia că bate vânt de faliment. 🙂 Dar să uităm aceste amănunte prăfuite…

MustaeV Lustrous Cream BaseDe-a lungul zilelor de vară, mereu am simţit nevoia de a folosi o bază pentru machiaj, astfel încât produsele de make-up utilizate să reziste mai bine, în special atunci când am un program prelungit. Aceste a fost motivul pentru care m-am bucurat că pot testa MustaeV Lustrous Cream Base într-o perioadă în care gradele şi-au făcut de cap. De la bun început trebuie să vă spune că este o bază cu particule sidefate, ceea ce mi s-a părut extrem de convenabil pentru că astfel chipul meu s-a bucurat de un plus de strălucire.

MustaeV Lustrous Cream Base, swatchDupă ce canicula s-a mai domolit, pot spune că am făcut o alegere foarte bună pentru că MustaeV Lustrous Cream Base este o bază foarte hidratantă, iar acest aspect este foarte important pe timpul verii (şi nu numai). În plus, produsul brandului sud-coreean dă luminozitate tenului, pur şi simplu mi s-a spus că strălucesc – “tu, dragă, arăţi de parcă ai luat soarele de pe cer” mi-a spus o prietenă dragă. Pentru cineva care are tenul uscat sau cu tendinţă de uscare, MustaeV Lustrous Cream Base este THE BASE, pentru că pielea va avea parte de rehidratare pe tot parcursul cât baza stă pe faţă. Cât despre finisare, mai degrabă aş numi-o sidefată decât strălucitoare – cu siguranţă nu veţi semăna cu un glob din bradul de Crăciun.

Dacă îl recomand? Da şi aş vota şi cu două mâini dacă s-ar putea. În plus, preţul la care se vinde MustaeV Lustrous Cream Base – 33 de dolari – îl face să fie unul avantajos dacă ţinem cont de cantitate (40 ml) şi de beneficii.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Tried & tested: MustaeV Lustrous Cream Base

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.