Lola's Box

De mult timp am auzit că extractul de melc face adevărate minuni pentru ten. Au fost motive personale pentru care nu am testat această minunăţie, dar Lioele m-a făcut să-mi înving temerile şi acum vă pot spune cum este.

Lioele, mască cu extract de melcA fost o vreme în care o anumită cremă cu extract de melc era un produs beauty foarte la modă. Însă, cum melcii nu se află printre favoriţii mei – de nici un fel -, am ezitat să cumpăr produsul. După un timp, când am trecut peste “prejudecăţi”, am vrut să achiziţionez respectiva cremă, doar că nu se mai găsea prin magazine. Şi aşa mi-a trecut “pofta”… 🙂

În pachetul de la Make-up Shop, printre alte lucruri interesante, am găsit şi masca Lioele cu extract de melc, lucru care m-a bucurat pentru că, în sfârşit, aveam ocazia să văd care este efectul… melcului. Oare efectele benefice asupra tenului se văd imediat sau vin cu viteza melcului? Aveam şi eu nişte dileme…

Lioele, mască cu extract de melcRecomandarea este ca masca Lioele să fie utilizată de 3-4 ori pe săptămână, timp de minimum patru săptămâni. Cum masca mea a fost una de unică folosinţă, am să vă povestesc impresia mea după o singură utilizare.

Ce spun ei

  • Extractul de melc are darul de a calma, de a vindeca şi de a regenera pielea, dar, în acelaşi timp, amplifică elasticitatea tenului. Cicatricile, inclusiv cele acneice, sunt diminuate, iar întregul ten capătă un aspect sănătos şi radiant.
  • Aspectul tenului tău va fi îmbunătăţit de complexul de arbutin, adenosin şi extracte naturale din plante, toate acestea având un puternic efect antirid şi de depigmentare.

Lioele, mască cu extract de melcCe spun eu

  • În ciuda unei singure utilizări, tenul a devenit foarte catifelat, hidratat şi luminos.
  • Îmbibarea măştii Lioele cu produs s-a făcut din abundenţă, astfel că, după scoaterea măştii, trebuie să-l masezi bine pentru a intra cu totul în piele.
  • Trebuie să admit că m-a făcut foarte curioasă în privinţa unui tratament “ca la carte”, astfel că voi cumpăra masca full size.

 

Ce spuneţi, vă surâde o mască Lioele cu extract de melc?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Tried & tested: mască Lioele cu extract de melc

  1. Si eu urasc melcii! :))
    Dar masca asta cred ca mi-ar fi buna pentru urmele lasate de acnee. Astept parerea ta in cazul in care o vei achizitiona in varianta full size!
    Pupici

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.