Lola's Box

Nu am ascuns niciodată că îmi plac mult produsele Flormar pentru că oferă un raport preţ-calitate aproape imbatabil. În ultima lună de vară am testat intensiv un produs BB Cream, care mi-a oferit şi mai multe motive să am încredere în brand: BB Spray Mousse Foundation.

Vara este recomandat ca tenul să fie lăsat să respire cât mai mult şi să încercăm, pe cât posibil, să reducem momentele în care îl încărcăm cu produse de make-up. Şi totuşi, că ne place sau nu, sunt momente în care trebuie să ne machiem, iar un fond de ten nu face altceva decât să ne îngreuneze pielea şi să închidă porii. Ce avem de făcut în acest caz? Am vrea o bază pentru machiaj, dar am vrea şi o cremă BB care este mai lejeră. Răspunsul la această dilemă ni-l oferă unul din produsele pe care Flormar le-a lansat în această vară, BB Spray Mousse Foundation.

Flormar BB Spray Mousse FoundationCu o textură foarte lejeră, produsul este suficient, printr-o dozare mai lungă, pentru o aplicare pe întreaga faţă. Aspectul acestui BB cream este unul natural, iar acoperirea este una uşoară, astfel că tenul poate respira în voie. E drept că, dacă aveţi imperfecţiuni, va trebui să faceţi uz şi de un corector pentru că nu acoperă problemele de ten.

În ceea ce priveşte culoarea, aceasta este o idee mai închisă după un timp de la aplicare, motiv pentru care recomandarea mea este să vă cumpăraţi o nuanţă mai deschisă decât sunteţi obişnuite. Sau puteţi merge într-unul din magazinele Flormar şi să încercaţi BB Spray Mousse Foundation pe propria piele – după câteva minute, veţi vedea care este nuanţa pe pielea voastră şi veţi putea face cea mai bună alegere.

Dacă pierdeaţi mult timp cu aplicarea unei baze, cu BB Spray Mousse Foundation (47 lei) va trebui să vă schimbaţi obiceiul şi să vă mişcaţi rapid. Produsul se absoarbe foarte repede în piele şi veţi fi nevoite să aplicaţi de mai multe ori, caz în care se poate să daţi de mai multe ori pe o porţiune a feţei, astfel că nuanţa finală nu va fi uniformă. Recomandarea mea este să nu vă speriaţi: după ce agitaţi bine flaconul – vezi auzi zgomotul bilelor din interior -, aplicaţi suficientă spumă astfel încât să vă ajungă pentru întreaga faţă, după care întindeţi prin mişcări circulare până la uniformizare.

Flormar BB Spray Mousse FoundationDeci, ca să concluzionăm:

  • fiind un BB cream sub formă de spumă se adaptează uşor pe ten;
  • este hidratant;
  • are SPF 25, deci se poate folosi pentru că protejează tenul împotriva razelor UV;
  • dozarea este uşoară datorită aplicatorului;
  • rezistă opt ore fără probleme (atât l-am purtat eu).

Cine a încercat BB Spray Mousse Foundation?

Ce mai este nou la Flormar?

Mâinile au darul, de cele mai multe ori, să vorbească despre cât de îngrijite suntem, iar manichiura este unul din capitolele la care trebuie să strălucim mereu. Culorile nu trebuie să lipsească niciodată din trusa fiecăreia dintre noi, astfel încât să ne fie uşor de ales în funcţie de eveniment sau de starea de spirit.

Flormar FULL COLORLacurile de unghii “Full Color nail enamel” – 36 de nuanţe, cu textură bogată şi acoperire intensă, formulă cu extrapigmenţi. Datorită tehnologiei Gel IV, timpul de uscare este scurt, luciul foarte bun, iar stratul tare menţine lacul pe unghii o perioadă îndelungată. Preţ: 12 lei.

Soluţia pentru pensule – ajută la curăţarea profesională a reziduurilor de machiaj, dar şi a bacteriilor. Preţ: 33 lei (200 ml).

Set Mini Brush – ideal pentru reîmprospătarea machiajului în orice moment al zilei. Setul conţine nouă pensule. Preţ: 48 lei.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.