Lola's Box

Astăzi am ales să vă vorbesc despre două produse Vectem care se dovedesc extrem de eficiente, dar care îmi erau prea puţin cunoscute: crema antiperspirantă Protesud şi crema cu colagen pentru mâini Xhekpon.

Vectem, cremă antiperspirantă ProtesudCu ceva timp în urmă, la una din întâlnirile cu Beauty Barometer, Ana mi-a dat oferit câteva creme de la Vectem, dar, având multe în teste, le-am lăsat o vreme în dulap. Până într-o bună zi când… Băiatul cel mare, care ieşea la un fotbal cu prietenii lui, m-a întrebat dacă am vreun antiperspirant puternic pentru că era nemulţumit de cel pe care îl folosea în mod obişnuit. “Ai ceva care să mă ajute, dar vezi că în 10 minute ies pe uşă”, mi-a spus el în timp ce se echipa.

Am intrat în dressing, m-am uitat printre produsele disponibile şi mi-a căzut în mână crema antiperspirantă Protesud. Când dau cuiva o cremă – mai ales copilului -, mă uit cu foarte mare atenţie pe instrucţiuni – mi-a câştigat încrederea când am văzut că este un produs dermatocosmetic, fără parabeni. Fără să pună prea multe întrebări, cel mare s-a dus la baie şi şi-a aplicat crema la axile. Apoi a ieşit la fotbal…

Vectem, cremă antiperspirantă ProtesudDupă două ore, când a venit acasă, prima întrebare a fost “De unde ai crema antiperspirantă?”. Firesc, am răspuns cu clasicul “de ce” 🙂, iar el mi-a explicat să nu a transpirat aproape deloc la subraţ, în schimb era fleaşcă pe spate. “Îmi dai mie crema de la Vectem?” şi astfel a devenit dependent de Protesud – acum este deja la al doilea tub şi este mai mult decât mulţumit de crema antiperspirantă.

Mâinile mele nu refuză un plus de colagen
Nu am “fată în casă” şi eu fac menajul pentru cei trei băieţi, iar aceasta este o explicaţie pentru care am mâinile uscate, iar pielea este uscată. Motiv pentru care am testat crema cu colagen pentru mâini Xhekpon. Mi-a plăcut pentru faptul că intră foarte repede în piele şi nu-mi lasă pelicula aceea lipicioasă. De altfel, acesta este motivul pentru care deseori refuz să utilizeze o cremă pentru mâini.

Vectem, cremă Xhekpon cu colagen pentru mâiniNivelul de hidratare al cremei este unul foarte bun şi, contrar obiceiului de a mă da cu crema pentru mâini de fiecare dată după ce spăl un vas, crema cu colagen de la Vectem o folosesc o dată pe zi şi apoi uit de ea până a doua zi. Uit pentru că nu mai este nevoie să o aplic din nou.

Un lucru pe care l-am apreciat la produsele Vectem a fost existenţa unui prospect pe care îl poţi citi cu uşurinţă, nu este scris atât de mic încât să ai nevoie de lupa lui Sherlock Holmes. Ştiu, veţi spune “dar de ce ai nevoie de prospect la o cremă?”. Consider că, atunci când foloseşti un produs nou – indiferent că este cremă sau medicament -, este bine să te uiţi pe instrucţiuni, mai ales dacă faci alergii sau ai nişte probleme medicale. Niciodată nu se ştie. Iar copiilor nu le pot da să folosească cremele la întâmplare.

Mai am în teste două creme de faţă şi un şampon pentru piele sensibilă – pe acesta cred că îl va testa tot “băiatu’ lu’ mama”, pentru că are un scalp foarte sensibil. Cât despre creme? Bineînţeles că sunt tare curioasă de efectul lor.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Tried & tested: creme de la Vectem

  1. Antiperspirante noi testez mereu!
    Acum sunt multumita de produsele Vichy. Si sunt interesata de samponul testat de tine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.