Lola's Box

Aproape că nu există bărbat care să nu aibă o colecţie considerabilă de tricouri. Şi este de înţeles pentru că un tricou poţi să-l porţi şi la sport, şi la o ieşire cu prietenii, dar şi la un eveniment unde dresscode-ul nu este black tie.

Aşa cum renumita “little black dress” scoate femeia din aproape orice încurcătură, bărbaţii pot miza în orice moment pe un tricou. Mai ales pe cel alb sau negru. Pot fi incluse într-o serie de ţinute, dovedindu-se a fi piese foarte versatile. Când vorbim de tricouri pentru bărbaţi potrivite pentru orice ocazie, acestea pot fi albe, negre sau colorate, cu mânecă lungă sau scurtă, largi sau mulate.

Specialiştii recomandă ca garderoba oricărui bărbat să includă mai multe tricouri albe. Sunt genul de piesă care se poate combina, pe timpul verii, şi cu o pereche de pantaloni scurţi/bermude, dar li cu un pantalon lung, indiferent că sunt jeans sau de in. Aceleaşi tricouri uni pot fi completarea perfectă pentru o ţinută cu un pantalon casual şi un sacou lejer. Gata ţinuta pentru o ieşire de seară.

Tricouri albe, tricouri negre sau ce culori mai doresc domnii pot reprezenta alegerea şi pentru o ţinută casual de primăvară sau toamnă. Doamnelor, domnişoarelor, puteţi spune că nu vă face cu ochiul un bărbat care poartă un tricou completat de o jachetă de piele, specifică unui “bad boy” pe motocicletă? 🙂

Şi ar fi nepotrivit să discutăm despre tricouri fără a le aminti şi pe cele cu mânecă lungă. Pot fi purtate ca atare, pot fi purtat pe sub un sacou, o jachetă sau un pulover. După cum spuneam, doar la o ţinută black tie nu poţi purta tricou. Deşi, dacă ne uităm prin lumea întreagă, sunt persoane care duc extravaganţa la limita extremă şi poartă un tuxedo cu tricou şi cravată sau papion. Te poţi pune în calea fericirii lui?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.