Lola's Box

Fiecare dintre noi avem propriul ritual de a ne începe dimineţile. Poate fi o cafea, un duş, pot fi încă 2-3 minute de lenevit în pat. Da uneori vrem să demarăm ziua în forţă, cu multă energie, mai ales atunci când ştim că ne aşteaptă un program încărcat în care vom avea nevoie de resurse de energie cât mai mari. Cum facem asta?

Modul în care ne începem dimineţile influenţează foarte mult felul în care ne vom simţi peste zi. Prin urmare, este important să luăm cele mai bune decizii în ceea ce priveşte micul dejun pe care îl servim. Nu trebuie decât să facem mici schimbări în rutina cotidiană, iar efectele se vor simţi imediat.

Cafea BIO în locul celei normale

Cine îşi începe dimineaţa cu o ceaşcă de cafea? Hai, hai, mâna sus… Ştiam eu că nu suntem puţini cei care nu putem fără doza de cofeină. 😉 Dar cum ar fi să încercăm o variantă cu mai multe beneficii decât cea pe care o bem în mod curent? Cafeaua instant Magic Energy – Eco Coffee este un amestec unic, care răsfaţă simţurile, energizează şi vitalizează, dar într-un mod foarte sănătos.

Trezirea la viaţă se datorează cafelei Arabica BIO (provenită din culturi exclusiv organice), extractelor BIO de ganoderma şi ginseng, dar şi siropului BIO de porumb pudră. Ganoderma şi ginsengul sunt recunoscute pentru efectele tonice şi energizante, pentru îndepărtarea senzaţiei de oboseală, stimularea activităţii cardiace şi a sistemului imunitar, dar şi pentru încetinirea procesului de îmbătrânire prematură.

Hai, rapid, prepară un smoothie!

Când suntem pe fugă, nu de puţine ori sărim peste micul dejun pentru că… fiecare să-şi treacă aici motivul. Şi totuşi există o variantă rapidă, delicioasă şi sănătoasă: smoothie. Vegan – Protein Smoothie Meal Balance este o combinaţie 100% naturală de proteină de cânepă BIO, proteină de orez, cocos şi cacao, care poate fi amestecată cu banane, avocado sau alte fructe după preferinţe – se transformă într-o masă delicioasă şi sănătoasă pentru o zi plină de energie. Cânepa este sursă importantă de Omega 3 şi 6, dar şi alţi aminoacizi esenţiali, fiind uşor de digerat.

Batoane vegane pentru gustare la birou

Uneori, programul începe nu devreme, ci foarte devreme, iar micul dejun se suprapune deja cu orarul de birou. Este situaţia în care este bine să avem la îndemână o gustare practică şi sănătoasă: batoane vegane. Disponibile în două variante – Baton Vegan Proteic cu boabe de cacao Meal Balance şi Baton Vegan Proteic cu Cappucino Meal Balance -, acestea reprezintă o masă foarte hrănitoare. Reduc oboseala, senzaţia de foame şi asigură un plus de energie pe întreaga zi. Au în compoziție L-carnitină şi ajută la transformarea grăsimii în energie prin accelerarea arderii grăsimilor ingerate din alimente.

Variantele sănătoase de mic dejun aduc cu ele şi o îmbunătăţire semnificativă a nivelului de energie din timpul zilei. Nu este nimic complicat, doar trebuie să facem alegerile cele mai bune pentru noi.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Trezirea la viaţă când ai nevoie de un plus de energie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.