Lola's Box

O vacanţă este o vacanţă orice s-ar întâmpla. Chiar şi în perioada aceasta complicată, nu trebuie să existe nici un motiv care să ne strice starea de bine. Iar în vacanţele de vară, pielea este cea mai expusă, aşa că trebuie să avem grijă de ea într-un fel sau altul.

Plaje însorite, obiective turistice, voie bună, clipe memorabile alături de cei dragi. Dar cea ar fi toate acestea dacă nu ne-am simţi bine din diferite motive? Este motivul pentru care, atunci când facem bagajul, este bine să ne gândim şi la lucrurile care ne feresc de momente neplăcute. Poate o cremă de protecţie solară. Sau un spray împotriva insectelor. Ori un gel pentru calmarea iritaţiilor. Ca să ne fie nou mai uşor când facem bagajul, Life Care ne oferă trei produse magice, cu formule bio, ideale pentru o vacanţă fără griji.

Spray împotriva insectelor

Chiar dacă apa şi verdeaţa înseamnă răcoarea care să combată arşiţa verii, ele atrag şi diferite insecte ale căror înţepături pot provoca disconfortul care să ne strice vacanţa. Mai ales că în sezonul estival preferăm haine lejere, pantaloni scurţi – sau costumul de baie atunci când suntem la plajă. Aşa că avem nevoie de un repelent care să nu ne irite pielea, aşa cum este sprayul Kräuter Protekt. Formula sa se bazează pe o combinaţie de plante bio precum aloe vera, măslin, lavandă şi citronela pentru a ţine insectele la distanţă şi pentru o îngrijire specială a pielii. Se absoarbe repede şi lasă pielea foarte fină. Mai mult, are şi un miros foarte plăcut, fiind potrivit inclusiv pentru pielea mai sensibilă a copiilor.

Emulsie de plajă cu protecţie SPF25

Cam de când soarele începe să ardă mai tare, dar mai ales pe timpul verii, factorul de protecţie nu trebuie să lipsească când ieşim la plajă, în parc, la plimbare – practic, oriunde suntem expuşi radiaţiilor UV. Ideal este să alegem un produs cu ingrediente naturale, care ne protejeze pielea într-un mod sănătos – Kräuter ne oferă o gamă bogată în ulei de argan bio, iar emulsia de protecţie solară cu SPF 25 protejează pielea de radiaţiile UVA/UVB şi asigură o bronzare uniformă. Previne arsurile solare şi îmbătrânirea prematură a pielii. Uleiul de argan bio, bogat în acizi graşi esenţiali Omega-3 şi Omega-6, ajută la regenerarea pielii, la intensificarea procesului de bronzare şi catifelează pielea.

Gel pentru calmarea iritaţiilor

De la soare sau de la insecte, iritaţiile pot avea diferite forme, iar cele mai serioase pot ruina chiar şi cea mai frumoasă vacanţă. Gelul Kräuter cu menta bio pentru calmarea iritaţiilor este absolut magnific – la noi este aproape nelipsit din trusa medicală de acasă sau din deplasare, iar cel mic ştie ce trebuie să ceară când îl mai ciupeşte câte un ţânţar sau se alege cu vreo julitură. Revigorează, relaxează şi calmează pielea înroşită din cauza arsurii solare, precum şi cea iritată de pe urma înţepăturilor de insecte, plantelor sau micilor zgârieturi. Menta bio tonifică musculatură, stimulează circulaţia sanguină periferică şi are proprietăţi astringente.

Cred că este timpul să ne facem totuşi bagajul pentru o evadare scurtă, chiar şi la malul mării, departe de nebunia urbană şi de cel-al-cărui-nume-nu-îl-pronunţăm. 😉 Am plecat! ⛵🌅🌊

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.