Lola's Box

Odată ce am intrat în toamnă – măcar calendaristic -, şi ritualul nostru de îngrijire trebuie adaptat schimbărilor de vreme. Indiferent că vorbim de îngrijirea tenului, a pielii sau a corpului nostru, trebuie să facem un fine-tuning astfel încât mereu să fim în cea mai bună formă posibilă. Dacă reuşim sau nu, rămâne de văzut, dar măcar încercăm.

În unele zile de toamnă, soarele va fi sus pe cer şi va fi atât de frumos încât vei simţi nevoia de a-ţi lua costumul de baie pentru a merge la plajă. Dar, la fel de bine, ploaia poate să intre în peisaj şi să fie genul acela de vreme de nu-ţi vine să ieşi din casă sub nici o formă. Şi, când nu ai de ales, ajungi la final de zi şi te priveşti în oglindă, dar parcă nu te recunoşti. Ce ai de făcut atunci? Relaxează-te pentru că îţi prezint trei idei de îngrijire personală.

Apă micelară bifazică L’Oreal Paris pentru ten sensibil

Indiferent de vreme, tenul vine în contact direct cu aerul şi este expus diferitelor impurităţi din atmosferă. Iar la ceas de toamnă, acestea par mai prezente decât în restul anului. Aşa că pielea noastră necesită o atenţie sporită. Pentru aceasta, L’Oreal Paris a lansat apa micelară bifazică pentru ten sensibil. Formula îmbogăţită cu micele atrage impurităţile de la nivelul pielii, iar machiajul de pe faţă, ochi şi buze este îndepărtat cu uşurinţă. Nici produsele waterproof nu îi rezistă.

Nu necesită frecare sau clătire, iar pielea rămâne curată, fresh şi mai plăcută la atingere. După agitarea produsului pentru amestecarea soluţiei bifazice, se aplică cu ajutorul unei dischete. Pielea sensibilă nu are de suferit în nici un fel, se poate folosi inclusiv în zona sensibilă a ochilor şi de către cele care poartă lentile de contact. Preţ recomandat: 32,75 lei.

Caudalie Elixirul Frumuseţii

Dacă vei avea curiozitatea de a folosi acest spray facial, ai toate motivele să te simţi ca o regină pentru că sursa de inspiraţie a fost elixirul pe care îl folosea Isabella a Ungariei. Bazat pe plante, netezeşte liniile fine, închide porii şi oferă tenului un plus instant de strălucire. Este un produs cult Caudalie, fiind preferat de make-up artişti, pasionaţi de beauty şi celebrităţi. În plus, are darul de a fixa machiajul, utilizându-se după aplicarea fondului de ten şi înainte pudrei.

Exactul de struguri din compoziţie oferă radianţă tenului, în timp ce extractul de trandafiri aduce un plus de tonifiere. Astringenţa se datorează uleiurilor esenţiale din balsamul de mentă, uleiul esenţial de rozmarin fortifică şi întinereşte, iar apa de flori de portocal catifelează şi hidratează. Când simţi nevoia unui moment de reîmprospătare într-o zi de toamnă, Caudalie te va revigora instantaneu. Preţ: 155,08 lei.

Gel cu heparină Dr. Hart

Zilele de toamnă vin cu schimbări de vreme, cu ploilor ce par interminabile, aşa că vom face mai puţină mişcare. Sedentarismul are efect asupra circulaţiei sangvine, o contribuţie au şi încălţările cu tocuri înalte, iar rezultatul este oboseala ce apare în picioare. Un remediu eficient este gelul cu heparină de la Dr. Hart – un brand care îmi pare foarte bun şi accesibil (am mai încercat şi alte produse ale sale).

Heparina are rol de agent de condiţionare a pielii şi este eficientă în activarea microcirculaţiei sanguine. Acesteia i se adaugă alantoina, de origine vegetală, care are rol de regenerare şi reparare a pielii. Contribuie la sinteza colagenului, accelerând vindecarea şi protejarea pielii. Nu trebuie omis nici panthenol (provitamina B5), care protejează membranele celulare, neutralizează radicalii liberi şi menţine hidratarea epidermei. Se poate aplica de 3-4 ori pe zi, pe zonele afectate, după care vei suporta mai uşor stresul.

Trucuri şi ajutoare avem, aşa că nu putem decât să sperăm că vom avea o toamnă superbă. Cui nu-i plac culorile nebune ale toamnei?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.