Lola's Box

A rămas o singură lună din această iarnă, însă mi se pare o eternitate din cauza frigului care ne chinuie. Pentru a scăpa de această stare, fac ce fac şi umblu la cutiuţa cu amintiri de vara trecută. Aşa că m-am întâlnit cu trei glossuri Lancôme potrivite şi acum în sezonul rece.

Indiferent de sezon, glossurile trebuie să se numere printre produsele de makeup pe care le folosim. Sunt uşor de folosit, au dimensiuni compacte – deci nu ocupă mult spaţiu în poşetă -, oferă culoare buzelor noastre, dar, mai ales, menţin hidratarea acestora. Şi sunt potrivite şi pentru zilele de vară, când deshidratarea intervine din cauza căldurii excesive, şi pentru cele de iarnă, când frigul şi vântul au tendinţa să ne usuce buzele.

Pentru că sunt şi născută într-o lună de vară, perioada rece a anului mi se pare… o pierdere de timp. 🙂 Pur şi simplu nu înţeleg rostul acestor zile şi fac orice să scap de ele. Aşa că, pentru a-mi impulsiona moralul, am apelat la glossurile Lancôme cumpărate din magazinul online Douglas. Trei glossuri, cu arome fructate delicioase, care te duc imediat cu gândul la vară, soare şi vacanţă.

Lancôme Juicy Shaker

Este unul dintre cele mai noi produse din portofoliul brandului francez – tocmai ce aniversează primul său an pe piaţă. Juicy Shaker este un ulei de buze, care prin aroma şi parfumul său te face să fii dependentă de el. “Perniţa” aplicatorului îţi hidratează buzele cu un cocktail strălucitor, fructat şi colorat, bazat pe o formulă bifazică ce combină uleiuri hrănitoare şi pigmenţi atrăgători.

Uleiul de migdale dulci, omega 3 şi uleiul de merişoare se regăsesc în compoziţia Lancôme Juicy Shaker. Aşa cum spune şi numele, recipientul trebuie agitat ca la prepararea unui cocktail – şi forma aduce cu cea a unui shaker -, pentru ca pigmenţii şi uleiurile să se amestece. Ceea ce reprezintă un punct forte al acestui gloss este că luciul este non-lipicios şi non-gras, iar culoarea este una discretă.

Dintre cele şapte culori Lancôme pe care le găsiţi la Douglas – şi în parfumerii, şi în magazinul online -, eu am optat pentru două nuanţe estivale:

  • #283 Berry In Love – l-aş descrie ca o combinaţie de roz/violet/fucsia cu reflexe albăstrii. Dar poţi spune că nu-ţi plac fructele de pădure? Mă gândeam eu că nu poţi refuza aşa ofertă aromată.
  • #301 Meli Melon – un trandafiriu mediu, cu nuanţe strălucitoare de roz şi sclipiri subtile. Cât despre aroma acestui Juicy Shaker, gândiţi-vă la parfumul de pepene galben. Yummi!

Lancôme Juicy Tubes

Colecţia mea de la Lancôme a fost completată cu Juicy Tubes, un gloss ultrastălucitor care, după aplicare, oferă buzelor culoare naturală şi sexy într-o varietate de nuanţe şi arome. Uşurinţa în utilizare, datorată aplicatorului din vârful tubului, îl face potrivit pentru orice situaţie, putând fi purtat în geantă pentru reaplicări ori de câte ori simţi nevoia.

Complet transparent, Juicy Tubes vine şi cu o uşoară strălucire a culorii, astfel că buzele vor avea un efect de luciu plin de farmec. Preferinţe în materie de culori şi efecte? Oricare îţi va fi doleanţa, vei găsi un gloss care să ţi se potrivească. Culori de sorbet, cu textură de gel şi aromă de fructe, asemenea unui nectar. Dacă ajungi în magazin şi le ai la îndemână, să nu dai vina pe mine pentru faptul că le vei încerca pe toate… 🙂

Şi ce poate fi mai revigorant decât o porţie consistentă de citrice. Aşa că, dintre variantele Juicy Tubes pe care le oferă Lancôme, am ales #33 Pamplemousse. Cu parfumul diafan de grapefruit, cu aroma fresh dulce-acrişoară. Glossul se păstrează foarte bine pe buze, astfel că, de-a lungul zilei, este nevoie de cel mult o reîmprospătare – unde mai pui că oferă şi volum. Culoarea este un roz perlat, cu o strălucire aurie, fiind preferata mea pentru zilele de vară.

Week-end de reduceri la Douglas

Dacă aveţi planuri de shopping pentru makeup, skincare, parfumuri sau accesorii, în magazinul online Douglas găsiţi o multitudine de produse care sunt la reducere, inclusiv un gloss Juicy Shaker, nuanţa #102 Apri Cute, pe care am pus şi eu ochii. Mai mult, timp de patru zile (28-31 ianuarie), beneficiaţi de un discount suplimentar de 10% la cumpărarea oricărui produs din categoria SALE. La finalizarea comenzii, nu uitaţi să introduceţi codul 10SALE.

Cine a încercat Juicy Shaker sau Juicy Tubes? Cum vi se par?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.