Lumea în continuă schimbare are efecte asupra noastră, iar primul contact este cu pielea noastră. Poluarea şi elementele toxice din mediu au efecte nocive, care pot varia de la iritaţii şi îmbătrânire prematură a pielii până la leziuni ale organelor. Ce avem de făcut în acest caz?

Stresul oxidativ este cel care cauzează aceste consecinţe – practic suntem supuse unei producţii excesive de specii de oxigen reactiv distructive. În plus, reţeaua de antioxidanţi naturali a organismului nu are capacitatea de a le neutraliza înainte de a dauna pielii şi altor organe.

Pentru ca nouă să ne fie mai uşor şi pentru ca pielea noastră să fie îngrijită aşa cum trebuie, Life Care ne spune care sunt efectele poluării asupra tenului şi ne oferă şi un aliat sub forma unei game de produse antipoluare. Treasured Rose Biotissima înglobează ingrediente delicate ce întăresc bariera naturală de apărare a pielii, precum apa de trandafiri bio, aloe vera bio, extractul de eucalipt bio sau luminiţa nopţii bio. Toate acestea combat eficient efectele factorilor externi, prevenind în acelaşi timp multe afecţiuni ale pielii.

Efectele poluării asupra pielii

Factorii de mediu, precum razele UV, fumatul şi poluarea rezultată de la maşini au capacitatea de a crea radicali liberi. Când aceştia sunt în aerul pe care îl inspirăm zilnic când mergem la muncă, ne plimbăm prin parc sau ne bucurăm de o zi hoinărind prin oraş, ei atacă pielea. Mai mult, în timp ce poluarea are o varietate de forme, tenul este afectat negativ din cauza radicalilor liberi. Rezultă piele uscată, deshidratată, aspect lipsit de vitalitate şi semne premature de îmbătrânire a tenului precum ridurile şi liniile fine.

Un alt factor de luat în considerare este apa dură. Nu este considerată poluare în sens tradiţional, apa dură este şi ea un factor de mediu care poate afecta negativ pielea. Alcalinitatea apei dure perturbă echilibrul optim, determinând-o să se usuce şi să devină ternă. Firesc ne punem întrebarea: cum ne putem proteja?

Pasul 1: hidratare corespunzătoare

Principalul obiectiv al rutinei de îngrijire a pielii este crearea şi menţinerea unei bariere împotriva radicalilor liber. Dacă aceasta este compromisă, toxinele vor ataca şi mai intens celulele. Din cauza poluanţilor atmosferici apare carenţa de vitamine în piele, aşa că ţine de noi să le suplimentăm pentru a consolida bariera cutanată. Crema de corp Treasured Rose Biotissima cu apă de trandafiri bio înglobează ingrediente delicate ce întăresc bariera naturală de apărare a pielii.

Apa de trandafiri bio conţine antioxidanţi care neutralizează radicalii liberi şi redau pielii aspectul sănătos şi strălucitor. Aloe vera bio redă elasticitatea şi încetineşte procesul de îmbătrânire, iar luminiţa nopţii bio regenerează celule pielii şi elimină petele pigmentate şi iritaţiile.

Pasul 2: detoxifiere cu produse delicate

Un produs delicat, care are ingredientele necesare pentru a elimina toxinele şi poluanţii nocivi din piele. Formula specială antipoluare din Treasured Rose Biotissima 2în1 gel de duş şi spumant de baie curăţă şi oferă o protecţie multiplă împotriva factorilor nocivi. Pe lângă apa de trandafiri, extractul de eucalipt bio are proprietăţi antiseptice şi produce o senzaţie de prospeţime şi confort, iar vitaminele B3 şi B5 hrănesc pielea, oferindu-i un aspect radiant.

BONUS TIP: Poate unul dintre cele mai importante sfaturi este păstrarea unei constanţe în îngrijirea pielii. Să-i oferim protecţie în permanenţă, nu doar în momentul în care efectele poluării încep să fie vizibile. Este mai uşor să prevenim decât să reparăm. Şi, foarte important, trebuie să avem grijă la produsele folosite, cât şi la alimentaţie.

Acum, că ştim cum stă treaba cu poluarea şi efectele ei asupra tenului, nu rămâne decât să acţionăm în consecinţă. 😉

Facebook Comments

One thought on “Treasured Rose pentru îngrijirea pielii împotriva efectelor poluării”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.