Lola's Box

Pentru cele dintre noi care iubim bijuteriile şi accesoriile, TOUS ne aduce, tocmai din inima Catalunyei, creaţii care oglindesc spiritul blaugrana şi pe care acum îl putem cumpără din magazinul deschis în Bucureşti.

Pentru o persoană care este pasionată câtuşi de puţin de istorie, nu ai cum să nu te întrebi ce anume se află în aerul Catalunyei de a dat atât de multe nume importante pentru omenire. Nu are cum să nu-ţi spună ceva Antoni Gaudi şi a sa Sagrada Familia, Jacing Rigau şi Portretul lui Louis XIV, suprarealismul pe care i-l datorăm lui Salvador Dali. Facundo Bacardi a lăsat omenirii romul omonim, lui Joseph Oller îi datorăm cabaretul Moulin Rouge, iar Enric Bernat a creat acadelele Chupa Chups. Iar pentru melomani, José Carreras şi Montserrat Caballé sunt voci pe care le recunosc de la primele acorduri muzicale.

TOUS, colecţie Sweet DollsCu un asemenea background, aproape că nici nu te mai miri că, în urmă cu 85 de ani, Salvador Tous Blavi şi Teresa Ponsa Mas au deschis un mic magazin de ceasornicărie în Manresa (Barcelona). O jumătate de secol mai târziu, Rosa Oriol, soţia lui Salvador Tous, a avut idea de a deschide un atelier de bijuterii, pe lângă afacerea principală a familiei, şi a început să personalizeze piese de bijuterii speciale.

TOUS, bijuterii & ceasuri & ochelariSub conceptul de lux la preţuri accesibile şi departe de parametrii bijuteriilor tradiţionale, TOUS a creat bijuterii şi accesorii, destinate a fi purtate zi de zi de femeia modernă, urbană şi activă. Sensibil, delicat, fun şi cu un spirit mereu tânăr, TOUS avea să-şi definească ursuleţul ca emblemă a companiei. Trecuseră 15 ani de la debutul afacerii şi venise momentul unei expansiuni la nivel internaţional.

Designul feminin, care emană căldură şi apropiere, este una din caracteristicile definitorii ale TOUS, un brand vesel care evocă spiritul de fericire al clienţilor. Iar istoria mărcii stă sub semnul ciclurilor de 15 ani, astfel că 2000 avea să fie anul în care businessul s-a lărgit prin includerea în gamă a accesoriilor fashion şi a parfumurilor.

TOUS, lansare BucureştiProdusele TOUS – indiferent că vorbim de bijuterii, ceasuri, accesorii sau genţi – ajung la clienţi în cutii speciale, care transmit perfecţiune, iar fiecare piesă este menită să fie un cadou. Anual, în atelierele din Manresa – acolo unde s-a păstrat cartierul general în ciuda expansiunii globale pe cinci continente -, designerii creează 30 de colecţii de bijuterii şi 50 de colecţii de genţi. Pe care, de la începutul lunii decembrie – deci alţi 15 ani 🙂 – le găsiţi şi în magazinul TOUS din Băneasa Shopping City, la parter.

TOUS, lansare Bucureşti - Anne

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “TOUS, bijuteriile cu suflet catalan, au venit în România

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.