Lola's Box

Bun venit la Venice Beach! Locul unde Tommy Hilfiger a prezentat colecţia primăvară-vară 2017. TOMMYNOW înseamnă democratizarea industriei fashion şi un act de pionierat al mişcării “See Now, Buy Now”. Fiecare piesă din prezentare a putut fi cumpărată din momentul în carte modelul care o purta a intrat pe catwalk.

Cel de-al doilea show in-season al designerului american, TOMMYNOW, a avut loc la TOMMYLAND, în Venice Beach, şi a sărbătorit combinaţia dintre modă şi muzica şi creativitatea de inspiraţie californiană. În fapt, a fost o continuare a modelului de prezentare “See Now, Buy Now” lansat de Tommy Hilfiger. Astfel, toate piesele, inclusiv a doua colecţie-capsulă realizată în colaborare cu Gigi Hadid, au devenit disponibile imediat pe toate platformele de vânzări.

©fb.com/tommyhilfiger

“TOMMYNOW înseamnă incluziune, sărbătorirea culturii pop şi realizarea unei legături cu clienţii într-o manieră autentică, personalizată şi puternică”, spune Tommy Hilfiger. “Am lansat platforma în septembrie pentru că suntem un brand care sparge tiparele, pune clientul în centrul afacerii şi crede în crearea unor experienţe distractive, care inspiră şi care combină moda şi entertainmentul.”

Din februarie, Tommy Hilfiger devine primul brand care lansează un canal de vânzări cu recunoaştere a imaginii 3D de pe podium. Clienţii pot utiliza aplicaţia SNAP:SHOP “TOMMYLAND” pentru a cumpăra din fotografiile imaginilor 3D în mişcare, precum modelele defilând pe podium sau produse din magazine, sau imagini 2D precum product placement şi apariţii editoriale.

Smorgasboard a ales food trucks pentru TOMMYNOW

Pe lângă SNAP:SHOP, colecţia de primăvară este disponibilă şi prin reţeaua globală a brandului, prin conţinut social media sau botul de comerţ conversaţional TMY.GRL, acţionat prin inteligenţă artificială. Extinzând experienţa personalizată CHAT:SHOP de pe Facebook Messenger, TMY.GRL a evoluat într-un stilist virtual, care creează recomandări de lookuri în funcţie de preferinţele clientului şi de ocazii.

Iar viziunea de democratizare a modei a mers şi mai departe, clienţii având şansa de a interveni în procesul de creaţie al colecţiei. Iniţiativa “❤ to be Part” a folosit social pentru a strânge impresiile oferite de clienţii cu privire la anumite lookuri. Cele mai populare patru designuri au fost prezentate pe catwalk în cadrul evenimentului “See Now, Buy Now”.

Peste 3.000 de invitaţi au fost prezenţi în TOMMYLAND pentru a vedea showul TOMMYNOW, inspirat de festivaluri care celebrează creativitatea. Cei prezenţi au putut vedea pereţi cu graffiti, instalaţii de lumini, evoluţii ale unor patinatori şi acrobaţi locali. Iar ideile năstruşnice ale lui Tommy Hilfiger s-au regăsit şi în catering: invitaţii au putut testa bucătărie clasică de festival de la cele mai bune food trucks din Los Angeles, alese de Smorgasboard.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.