Lola's Box

Cine are impresia că viaţa de părinte este uşoară se înşală. Eşti într-o permanentă mişcare – uneori, cred că şi în somn 😉 – pentru ca odrasla să se bucure de toată atenţia şi îngrijirea. Uneori, câteva mici trucuri ne ajută ca fiecare zi alături de copii să fie relaxantă, iar cei mici să primească tot ce au nevoie.

Am mai vorbit noi despre diversele tips&tricks de la Life Care şi fiecare în parte s-a dovedit extrem de util. De data aceasta povestim despre gama specială pentru copii şi mămici. Cu fiecare sfat pe care îl primim, stilul nostru de viaţă este unul mai relaxant şi mai practic.

Alege produse cu aloe vera

Beneficiile oferit de aloe vera sunt binecunoscute – planta este o soluţie naturală pentru îngrijirea pielii. Pe de altă parte, pielea bebeluşilor necesită o atenţie sporită pentru că este foarte sensibila. aloe Vera are proprietăţi de calmare si hidratare, ideale pentru nevoile unui prichindel, şi se poate folosi atât pentru baie, cât şi pentru îngrijirea de după. Şamponul şi gelul de duş BIO Kräuter cu aloe vera pentru bebeluşi conţine 99,79% ingrediente naturale. aloe Vera bio asigură curăţare şi hidratare atentă ale părului şi pielii, iar extractele bio de gălbenele şi muşeţel au efect antiinflamator şi calmant în caz de iritaţie a pielii. Vitaminele şi cei peste 20 de nutrienţi vitali din uleiul din germeni de grâu au rolul de menţine sănătatea pielii capului şi a corpului. După baie, se poate folosi crema de corp BIO Kräuter cu aloe vera şi plante. Uleiul din sâmburi de caise bio asigură o absorbţie rapidă a vitaminelor în straturile pielii inflamate sau uscate. Untul de shea bio hidratează în profunzime şi, în acelaşi timp, are efect antibacterian şi antiinflamator.

Alege mereu un detergent special pentru copii

Pentru ca pielea copilul să arate cât mai bine, trebuie să acordăm atenţie şi hăinuţelor pe care le poartă. Implicit ne uităm cu mai mare grijă şi la detergentul pe care îl folosim pentru spălarea hainelor. Multe produse provoacă alergii, aşa că este indicat să alegi unul sigur şi eficient. Detergentul lichid BioHAUS “Mama şi copilul” este creat pe baza de nuci de săpun bio şi este indicat pentru toate tipurile de haine colorate (mătase, lână, sintetice) spălate atât automat (30°, 60°, 90°), cât şi manual. Nu e nevoie de utilizarea balsamului. Are efect natural de catifelare a hainelor.

Imunitate crescută cu produse alimentare pe gustul lui

E, dragile mele, când vine vorba de gusturi, cred că nu a fost mămică să nu se confrunte cu mofturi din partea celui mic. Inclusiv pentru produse destinate tratării sau prevenirii unor afecţiuni. Cel mai bun truc este să-i oferi copilului ceva ce este pe gustul lui. Acum, în sezonul rece, creşterea imunităţii devine esenţială. Life Impulse cu vitamine pentru copii este un supliment alimentar complex, care asigura aportul cotidian de vitamine şi minerale. Multivitaminele şi mineralele întăresc şi protejează sistemul imunitar, iar calciul ajuta la dezvoltarea armonioasă a oaselor şi a dinţilor.

De asemenea, ceaiul eco Meal Balance din plante şi fructe pentru copii conţine plante bio atent selecţionate, precum cătină, măceşe, galbenele şi roiniţă, adevărate prietene ale sistemului imunitar, dar şi ale sistemului digestiv. Măceşele sunt un vitaminizant natural, de ajutor în caz de răceala sau gripă, în timp ce cătina protejează de factorii externi dăunători.

PONT mama&copilul: Dacă vrei ceva şi pentru tine, şi pentru copil, Life Care are pachetul “Baby Care”, care conţine trei produse esenţiale pentru cei mici – şamponul şi crema de corp cu aloe vera şi detergentul bio -, dar şi două produse speciale pentru mămici – Komfort Roll Kräuter şi crema de mâini bio. Komfort Rollul ajută la îndepărtarea senzaţiilor de oboseală şi greutate a picioarelor, stimulând circulaţia sângelui. Este un concept unic, ce conferă o senzaţie imediată şi prelungită de picioare uşoare. Crema de mâini hidratantă, cu ulei din sâmburi de struguri şi migdale bio, protejează pielea mâinilor împotriva factorilor nocivi din mediu şi conferă îngrijire optimă şi hidratare de lungă durată.

Aşadar, acum ştim cum îi oferim copilului îngrijirea corespunzătoare, iar totul să fie cu efort minim.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.