Lola's Box

Chiar dacă vara pare a se apropia de final, The Body Shop ştie că mai avem multe gânduri de călătorie şi ne îmbie cu o colecţie de ape de toaletă ce a fost inspirată de aromele mapamondului. Favorita mea rămâne Italian Summer Fig.

Dacă vrei să stai relaxată în fotoliul de acasă şi totuşi să faci o incursiune pe diferite meridiane ale globului, atunci Voyage, noua colecţie de ape de toaletă The Body Shop, este cât se poate de potrivită. De pe coastele Italiei, unde ne delectăm cu aroma smochinelor, călătoria olfactivă ne poartă pe Gange, cu parfum de iasomie şi multe poveşti înecate în apele fluviului, sau în Japonia, unde ne aşteaptă aroma florilor de cireş. De acolo mergem spre Pacificul de Sud, în Fiji, la esenţa florii de lotus care cândva era considerată divină. Iar periplul nostru se încheie în nordul Africii, unde ne aşteaptă trandafirii crescuţi de berberi pe versanţii Munţilor Atlas.

The Body Shop, Italian Summer FigNoua colecţie Voyage se bucură de noi ambalaje, datorită cărora aceste ape de toaletă devin şi mai interesante. Ideea celor de la The Body Shop este una cât se poate de binevenită pentru că, la orice produs, primul contact este cel vizual. Şi dacă vorbim despre imagine, la acelaşi capitol trebuie să includem şi campania pentru Italian Summer Fig. Sloganul este unul cât se poate de concludent: “Kiss French Wear Italian”. 🙂

Cum este apa de toaletă? Ei bine… Imaginaţi-vă că aţi cules o smochină extrem de bine coaptă. Atunci când aţi desfăcut-o, aroma sa fructată vă va invada simţurile, încât veţi avea impresia că o gustaţi la propriu. Nu poţi trece cu vederea notele verzi ale frunzelor de smochin, combinate cu cele ale frunzelor de viţă şi şofran. Pentru notele de mijloc, imaginaţi-vă sub soarele Toscanei, înconjurate de trandafiri, în timp ce lemnul de stejar şi ambra reprezintă notele de bază ale apei de toaletă Italian Summer Fig.

The Body Shop, Italian Summer FigCulese din livezile de smochini situate pe coastele însorite ale Italiei, fructele îşi ating potenţialul maxim la mijlocul verii, atunci când aerul este inundat de parfumul suculent al smochinelor. Parfumul verde are în compoziţie alcool organic, obţinut prin programul Community Fair Trade. Pulverizată pe gât şi pe zonele cu puls, Italian Summer Fig vă va oferi o senzaţie de prospeţime de-a lungul întregii zile – dacă veţi închide ochii pentru o clipă, veţi visa instantaneu că vă aflaţi într-o vacanţă în însorita Italie.

Iar dacă vă doriţi mai multă aromă de smochine, cu şi mai mult parfum fructat, atunci puteţi încerca şi alte produse Italian Summer Fig pe care le găsiţi în magazinul online The Body Shop, dar şi în magazinele fizice.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.