Lola's Box

Frumuseţea are vârstă sau este atemporală şi ţine doar de noi să o scoatem în evidenţă? Iar frumuseţea, indiferent de etate, este de-a dreptul sublimă atunci când împrumută ceva din eleganţa britanică. Ei bine, aşa se întâmplă şi cu British Rose, cea mai nouă gamă The Body Shop, lansată tocmai în anul în care brandul britanic împlineşte 40 de ani.

De fiecare dată când văd un film a cărui acţiune se petrece în Anglia, îmi este imposibil să nu mă las impresionată de casele lor de la ţară, care au şi un colţ de grădină cu trandafiri. Aerul acela curat face ca trandafirii să pară cei mai frumoşi şi să-mi doresc să-i miros neîncetat.

TBS British Rose, Deluxe CollectionCa o poveste desprinsă parcă din imaginaţia mea, The Body Shop foloseşte trandafiri ce sunt cultivaţi la o fermă din Herefordshire, în inima zonei rurale a Angliei. Ajunse la maturitate, florile sunt culese manual, sunt uscate la aer, apoi sunt infuzate direct acolo în apa proaspătă de munte. În urma acestui proces de extracţie, marca britanică obţine o nouă esenţă de trandafiri pe care o regăsim în noua sa gamă British Rose. “O minunată interpretare british a esenţei fără vârstă a feminităţii.”

TBS British Rose, Body ScrubNu ştiu ce vă inspiră vouă, dar eu una sunt de-a dreptul fascinată de noua gamă de îngrijirea corpului British Rose. Aroma şi parfumul produselor de baie mă fac să mă simt ca-n epoca victoriană, una în care petalele de trandafiri erau la mare preţ. Iar ţinutele fastuoase, cu rochiile acelea spectaculoase, erau incomplete fără un parfum de apă de trandafiri. British Rose, right? 🙂

 • British Rose Shower Gel (250ml, 35 lei)
 • British Rose Petal-Soft Bath Foam (250 ml, 51 lei)
 • British Rose Petal-Soft Hand Cream (100ml, 53 lei; 30ml, 25 lei)
 • British Rose Eau de Toilette (100 ml, 98 lei)

TBS British Rose, gamă îngrijire corp

 • British Rose Exfoliating Soap (100 g, 29 lei)
 • British Rose Exfoliating Gel Body Scrub (250 ml, 89 lei)
 • British Rose Instant Glow Body Essence (250 ml, 88 lei)
 • British Rose Instant Glow Body Butter (200 ml, 63 lei)

Be a British Rose

Şi după ce ţi-ai răsfăţat trupul şi simţurile cu gama de îngrijire a corpului, machiajul tău poate purta şi el aura trandafirului britanic. Cu nuanţe pline de culoare pentru buze şi pomeţi, oferite de trusele de farduri The Body Shop.

TBS British Rose, makeup

 • Noile Lip & Cheek Stains (86 lei) oferă un aspect îmbujorat, cu nuanţe inspirate de natură ce oferă până la 12 ore de hidratare pentru toate tipurile de ten. Îmbogăţită cu un mix de miere şi aloe vera 100% organică, obţinute prin programul Community Trade, formula ultrauşoară dă culoare de durată buzelor şi pomeţilor, fără să usuce.
 • Pentru machiaj, The Body Shop ne propune ediţia specială Eye & Cheek Palette (157 lei), care conţine tonuri de roz şi nuanţe mai închise, ideale pentru a realiza un makeup indiferent de momentul zilei.
 • Şi pentru că manichiura nu trebuie neglijată – în fond, mâinile reprezintă una din primele impresii pe care le lăsăm -, trandafirul britanic se regăseşte şi în noul lac pentru unghii Nail Colour (6,8 ml, 29 lei).

Acum, între noi fie vorba: cine poate rezista farmecului trandafirilor? 🙂

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.