Lola's Box

Ştiţi că nu ratez nici o ocazie pentru a încerca lucruri noi şi interesante astfel încât să mă bucur de o imagine cât mai bună atunci când ies în public. Cele mai recente “năzbâtii” le-am încercat la Fizio Estetix: ozonoterapie şi “terapia vampir”.

Ozonul este cel datorită căruia există viaţă pe Terra – stratul de O3 este cel care opreşte radiaţiile ultraviolete, periculoase pentru organismele vii. Folosit în anumite concentraţii, ozonul protejează unor factori nocivi care duc la îmbătrânire şi la apariţia unor boli. Ozonoterapia – în fapt, autohemoterapie majoră şi minoră – aduce numeroase beneficii celui căruia îi este administrată. Mai mult, terapia este mult mai eficientă în cazul utilizării unei doze mai mari de ozon.

Conform specialiştilor de la Fizio Estetix, aceasta este o procedură terapeutică. Pe lângă beneficiile fizice şi psihice pe care le oferă, ozonoterapia poate rezolva şi un spectru larg de afecţiuni (digestive, cardiace, ginecologice, stomatologice, diabetice sau estetice). Cum a fost pentru mine? Doar 10 minute petrecute la Fizio Estetix – aşa cam de-o autohemoterapie 🙂 – au fost suficiente pentru a simţi imediat efectele benefice. Corpul mi-este mult mai relaxat, iar somnul este ca al unui prunc: nu mă mai foiesc până adorm, dorm profund, iar a doua zi sunt ca nouă, gata pentru a muta munţii.

După ozonoterapia efectuată la clinică, pot spune că am observat şi două avantaje de ordin medical. Cum am mai spus, am o alergie care se manifestă imediat la contactul cu soarele. Aşa eram şi înainte de terapie. M-am convins de rezultatele bune pe care le oferă autohemoterapia pentru că iritaţia pielii a dispărut în mai puţin de jumătate de oră de la procedură. Al doilea beneficiu este estomparea plăgii diabetice cu care m-am pricopsit pe piciorul drept acum mai bine de un an. Mă bucur nespus pentru că nu mai sunt obligată să recurg la trucuri de makeup pentru ca pata să fie ascunsă. Şi toate acestea după o singură şedinţă…

Terapia PRP a.k.a. «terapia vampir»

Dr. Mihai Baican în acţiune

Se prea poate ca deseori să fi auzit de “terapia vampir”. Acum să nu credeţi că are vreo legătură cu Dracula. Nu, nici vorbă. 🙂 De altfel, numele oficial al procedurii este terapie PRP (Platelet-Rich Plasma). Adică plasmă îmbogăţită cu trombocite. Aproape nici nu mai contează cum îi spui, pentru că beneficiile sunt evidente şi merită să o treci pe lista “to do”. Fizio Estetix nu numai că o are disponibilă printre numeroasele terapii pe care le oferă, dar o şi recomandă pentru o întreagă serie de afecţiuni. Aproape toate cele din spectrul ozonoterapiei merg bine tratate şi cu PRP.

Ai cumva teamă de ace? Ei bine, terapia PRP este una dintre cele mai bune metode de a-ţi învinge demonii. Nu doare şi nu simţi nimic la efectuarea procedurii. Mai degrabă simţi o ciupitură de ţânţar decât împunsătura acului. Dar, cum spun eu – şi au spus-o alţii înaintea mea -, baba suferă la frumuseţe. Iar beneficiile sunt evidente. Cearcănele – ştiţi voi, acelea despre care v-am povestit de nenumărate ori – sunt estompate, ridurile bat în retragere, iar tenul este mai curat, mai proaspăt. Iar eu, cât am stat la Fizio Estetix, m-am simţit ca acasă, atât de confortabil a fost. Mai ales că Dr. Mihai Baican ştie să te facă să te simţi agreabil şi îţi răspunde la toate întrebările pe care ţi le poţi pune sau ai venit cu ele de acasă.

Terapia PRP este recomandată şi pentru tratarea alopeciei, acneei, cearcănelor, cicatricilor sau vergeturilor. Iar dacă vrei ca buzele tale să beneficieze de un volum ceva mai mare, ştii ce trebuie să încerci, nu? Exact, ai ghicit, «terapia vampir». Se poate opta şi pentru un pachet care combină ozonoterapia şi terapia PRP.

Fizio Estetix – la noi, ca şi acasă

Dacă vă gândiţi că toate acestea au şi un preţ care vă sperie, este cazul să renunţaţi la preconcepţii. Nuşa Bulai, proprietara clinicii – care activează de mulţi ani în lumea medicală -, şi-a dorit dintotdeauna să aibă propriul centru medical, unde pacientul să se simtă bine, să fie tratat corespunzător, la preţuri accesibile oricărui buzunar. Partea medicală este propice pacientului, indiferent de gradul şi natura afecţiunii, şi pentru că se lucrează individual – pacientul este relaxat, iar energia fizioterapeutului îi este dedicata 100%.

Şi dacă toate acestea nu sunt de ajuns, aflaţi că Fizio Estetix oferă şi terapia Tecar. Cu ajutorul unui dispozitiv nou pe piaţă, într-o singură şedinţă se pot combina ultrasunete, unde scurte şi laser. La care se pot adăuga, cu succes, masajul şi kinetoterapia.

PS: Pentru cele care în ultima vreme m-au gratulat cu vorbe frumoase cu privire la lookul meu, acum v-am dezvăluit secretul pentru revigorare. 🙂

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.